Vajna: Timi egy tehetséges nő

A filmügyi kormánybiztos boldogan támogatja kedvesét a filmrendezésben (is).

2017. szeptember 9. 8:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Szexuális zaklatás: francia politikusokat vádoltak meg Több francia politikust és közéleti személyiséget is megvádoltak állítólagos áldozataik.
Nem rejtegeti tovább: Kautzky Armand megmutatta bájos kamaszlányát Nem csoda, hogy az apukája olyan büszke rá.
A köd megy, a felhők jönnek A köd ritkul szombaton, a legtöbb helyen fel is oszlik, eközben viszont északnyugat felől növekszik a felhőzet.
Nádas György majdnem a Dunában kötött ki az esküvőjén - szombat 18.50 Dévényi Tibor szembesül azzal, a fia szerint mi az, amit édesapjától örökölt, Nádas Györgyről kiderül, nevelt lánya hogyan akarta meghiúsítani az esküvőjét, Kautzky Armand pedig kap egy hívást, amit nem tud fogadni... Vigyázat, gyerekkel vagyok! keddtől szombatig a TV2-n!
Napi horoszkóp: A Bakok álmait angyalok teljesítik A Nyilasok pihenjenek meg, a Halak keressék fel szent helyüket. Napi horoszkóp!
Legyőzheti-e jövőre a Toro Rosso-Honda a McLaren-Renault-t? Parc Fermé: Legyőzheti-e jövőre a Toro Rosso-Honda a McLaren-Renault-t?

Top hírek:
28 migránst fogtak a románmagyar határ közelében A menekülteket a NagycsanádKiszombor határátkelőhely körzetében állították meg.
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Vasárnap délutánig kirándulóidő, az ünnepen szakadó eső várható Reggelenként már elkel a télikabát.
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.