Épül-szépül a DVTK és a Haladás új stadionja

A Haladás akár már november elején pályára léphet az új létesítményben.

2017. szeptember 9. 13:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
15 milliárd forintból elkészült a Haladás új stadionja Első körben 8,8 milliárdos költséggel számoltak, így sikerült.
November 8-án adják át a 15,2 milliárdos szombathelyi Haladás Sportkomplexumot Ez egy 9 ezer fős, csillivilli focistadion és egy multifunkcionális sportcsarnok együttese.
EK: vereséggel kezdtek a magyar csapatok A DVTK és az Atomerőmű is hazai környezetben, a Cegléd és a Győr idegenben kapott ki.
Sokkolta magyar barátait a DVTK egykori légiósának halálhíre Rablótámadás áldozata lett hazájában a Pápa és a DVTK korábbi játékosa, az elefántcsontparti Georges Griffiths. Egykori társait megrázta a 27 éves focista halálhíre.
A DVTK nyerte a rangadót Az elmúlt két idényben a miskolciak és a fővárosiak játszották a regionális nemzetközi sorozat döntőjét.
Hátrányban a MAC, az UTE és a Volán is A négy magyar-szlovák párharcból csak egyet nyertek a mieink, a DVTK révén.

Juncker: nem léphetünk tovább a Brexit-tárgyalásokon Mivel nincs kellő mértékű haladás a fontos témákban az EU27-ek és Nagy-Britannia között, ezért nem lehet a kilépési tárgyalásokat a második fázisba, a kilépés utáni időszakról szóló egyeztetési...
Bombagóljával jelzett a diósgyőri csatár Storcknak Szépségdíjas gólt lőtt a Videoton elleni vesztes bajnokin, és másnap már újoncként a válogatottnál jelentkezett edzésre Ugrai Roland, a DVTK támadója.
A Videoton fordulatos meccsen győzte le a DVTK-t A székesfehérváriak ezzel két nyeretlen meccs után győztek ismét.
Liberális nyugdíjasalázás Mindig jól szórakozom a sajtószabadság utolsó őrkutyáin. Watchdogs. Angolul. Szeretik is így mondani. Mármint az őrkutyusok. A haladás egyik legfontosabb eleme a mucsai magyar nyelv fokozatos elhagyás...
Brexit-tárgyalások: közelednek az álláspontok, nem reménytelen a megegyezés Új lendületet hozott a brit kilépésről szóló tárgyalásokba Theresa May múlt heti firenzei beszéde, de a héten elért haladás dacára Michel Barnier, az EU főtárgyalója egyelőre nem látja azoknak a...
Október 17-én pótolják a Vasas-Haladás meccset Az áramszünet okozta bonyodalom után az egész találkozót újra fogják játszani.