És akkor a tescós dolgozók énekelni kezdték, hogy a legkisebb is számít

Sztrájkba léptek a Tesco dolgozói, de a Lidl sem úszta meg botrány nélkül a hetet. A Nébih horror valóságshow-t forgatott, és dugába dőlt az észak-koreai bizniszünk. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

2017. szeptember 10. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Díjeső hullott a Lidl-re a CSR Hungary-n Három kategóriában is elnyerte a Magyar Üzleti Felelősség díját.
Friss szakácskönyvvel rukkolt elő a Lidl A kötetben a gasztronómia hírneves szakemberei kínálnak kóstolót a vásárlók számára a főzőtudományukból.
Közel 8500 tonna almát ad el idén a Tesco Idén 14 féle almából várhatóan közel 8500 tonnát értékesít a Tesco.
A vásárlók választottak, a Tesco segít Az Ön választ, mi segítünk programra ezúttal is több száz civil szervezet pályázott.
Kiderült: ennyit keresnek havonta a Tesco dolgozói Több száz új munkatársra lenne szükség....
Hároméves a Szupermenta terméktesztprogram A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szemléletformáló programjaként már három éve jelentkezik különböző termékcsoportok teszteredményével a Szupermenta. Harminchat hónap alatt negyven t...

Több a hidzsáb, mint a kereszt a Tesco legújabb karácsonyi videójában Közeleg a karácsony, mindenki, így a Tesco is lázban ég. Az áruházlánc egy - finoman szólva is - furcsa videóval kívánta megteremteni az ünnepi hangulatot.
Mérgező, sejtkárosító a parlagfű Újabb illegális parlagfű-készítményt talált a NÉBIH! Európában ezeket nem lehet forgalmazni, mert mérgezőek. Ennek ellenére most három ilyen terméket is be kellett vonni. A természetgyógyászok azt mo...
A Magyar Hús Ízei Nap Noszvaj, 2017. november 7.  Az idei utolsó LIDL Beszállítói Akadémia a Magyar Hús Ízei Napja a húsok termékkörére fókuszált. 
Kiderült: ennyit kaszálnak a Tesco, Auchan, Lidl dolgozói Komolyan, egy mosoly nem férne bele?...
Évente százmilliárdot dobunk a kukába Az élelmiszerpazarlás ekkora összeggel terheli meg évente a magyar gazdaságot. Évente körülbelül 1,5-2 millió tonna étel kerül a kukába mondta az InfoRádiónak Kasza Gyula, a NÉBIH Maradék nélkül prog...
Újabb fordulat a Tesco-ügyben? - ezt mondja a cég Tömeges felmondások lehetnek a Tescónál írja a Magyar Idők. A társasság szerint erről nincs szó.