Viva Bartók! Levélkoncert a Radnótiban

Bartók zenéjét és magánlevelei egyszerre szólalnak meg Fülei Balázs és Bálint András tolmácsolásában. [...] Bővebben!

2017. szeptember 10. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
"Tanulóink többsége nem zseni, de okos és akar" Nem magolni, hanem gondolkodni kell megtanítani a diákokat mondja Gál Béla, a sajtóban zseniképzőnek titulált Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium igazgatója, aki ma már megérti, ha diákjaik k...
DK-s politikusért aggódik a dunakeszi jobbikos Védelmébe vette Dunakeszi jobbikos képviselője Radnóti Henriket, a DK helyi politikusát, aki hamis orvosi igazolással próbálta kimenteni magát a testület július 27-i ülésén.
A nap fotója Kell egy csapat! Budapesti színházak társulati fotóiból szemezgettünk. Kikkel vág neki az évadnak a Katona, a Nemzeti Színház, az Örkény, a Radnóti és a Vígszínház. [...] Bővebben!
Jobbik-DK együttműködés A Jobbik és a DK összejátszik Dunakeszin, de ez nem meglepő a polgármester szerint, mert ez mindennapos. Most épp jogtalanul, tett közzé dokumentumokat és további részleteket egy zárt testületi ülésrő...
A nap fotója - Viva Bartók! Bartók zenéje és magánlevelei egyszerre szólaltak meg a Radnóti Színházban Fülei Balázs és Bálint András tolmácsolásában. Véner Orsolya előadásfotói. [...] Bővebben!
A Pál utcai fiúk Székesfehérváron a Vörösmarty Színhzában - Jegyek 2017 szeptemberében debütált a székesfehérvári Vörösmarty Színházban a Pál utcai fiúk zenés játék két részben Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán. A színpadi változat kialakításában részt vett M...

Tinédzserek, menjetek a Radnóti Színházba!
Önbiztosító A RIM, Radnóti Ifjúsági Műhely előadása A Színházak Éjszakáján a Radnóti próbatermébe több mint ötven ember zsúfolódott be.
Fekete Ádám: Még úszkálni kell egy kicsit Fekete Ádám író, dramaturg, rendező és színész. Legújabb munkája A Jeditanács összeül kapcsán mesélt többek között kíváncsiságról és az állandóságtól való iszonyról.  [...] Bővebben!
Elsősorban az állatok mozgása inspirál Fehér Ferenc a hazai kortárstánc egy különleges alakja. Most a MU Színházban mutatja be The station című koreográfiáját, amelyben Mikó Dávid a partnere. Interjú. [...] Bővebben!
Sok hűhó semmiért vagy korszakos előadás? Kritikák a Víg Hamletjéről Meglehetősen megoszlik a hivatásos színházba járók véleménye az előadásról. Ezek aranymetszéséből válogattunk kritikai szemlénkbe. [...] Bővebben!
A nap fotója a varázsról Egy eddig szinte alig felfedezett Márai Sándor-színdarabot, a Varázst mutatta be a Pinceszínház október 6-án. Mészáros Csaba fotói. [...] Bővebben!