Még a hurrikán előtt fellőtték a titkos űrhajót

A SpaceX sikeresen eljuttatta az űrbe az Amerikai Légierő drónját. Még kedden szállt fel a floridai Kennedy Űrközpontból Elon Musk Falcon 9 elnevezésű hordozórakétája az X-37B Orbital Test Vehicle-lel (OTV) –

2017. szeptember 10. 12:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kettős fellövést hajtott végre a SpaceX Mindkét rakéta visszatért, egyikük már másodszor hajtotta végre ezt a manővert.
Megduplázta légicsapásait az USA Afganisztánban Rekordszámú, 751 bombát dobott le az amerikai légierő szeptemberben Afganisztánban a tálib szélsőségesek és az Iszlám Állam dzsihadista szervezet állásaira - derül ki az amerikai hadsereg legfrissebb ...
Vaksötétben landolt vízre a SpaceX rakétája Tíz Iridium-3 kommunikációs műholdat vitt az űrbe a Falcon-9-es, ami éjjel tért vissza a dróntutajra.
Elon Musk igazi bunkóba megy át, hogy elejét vegye az időfecsérlésnek A Tesla, SpaceX, stb. vezére nem szalvétával nyúl a beosztottjaihoz a megbeszéléseken.
Megvan, mikor küldene a SpaceX embert a Marsra Elon Musk bejelentette: rakétával szállítana embereket nagyvárosok között.
Musk komolyan gondolja A SpaceX alapítója újabb részleteket árult el az űripari magáncég távlati terveiről az ausztráliai Adelaide-ben tartott Nemzetközi Világűrkongresszuson.

Heti TOP: a SpaceX 60 perc alatt elszállítana bárkit bárhonnan bárhova a Földön Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.
Musk a repülés helyett is rakétákat javasol A SpaceX nemcsak a Mars, de a nagyvárosok eléréséhez is rakétákat használna fel.
Elon Musk kisebbre faragja a Marsra készülő rakétáját Költségcsökkentés céljából kisebbre faragja a Mars betelepítéséhez szánt rakétáját a SpaceX űripari magánvállalkozás, amely 2018 első felére tervezi az űrhajóépítés megkezdését közölte Elon Musk amer...
Pénteken jön Musk nagy bejelentése Idén a Nemzetközi Világűrkongresszust (IAC) szeptember 25-29. között az ausztráliai Adelaide városában tartják. Az esemény előtt Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezére Twitteren már jelezte, nagy...
Elkelt az Orbital ATK A SpaceX riválisát a Northrop Grumman vásárolja fel, a rakéták iránt érdeklődhetnek.
Landolt a Dragon CRS-12 A SpaceX tizenkettedik „menetrend szerinti” teherűrhajója egy sor értékes kísérleti mintát hozott a Földre a Nemzetközi Űrállomásról (ISS).