Putyin pártja tarolt a vasárnapi kormányzóválasztáson

Ugyanakkor Moszkvában egy kicsit megfricskázták a medve orrát.

2017. szeptember 11. 7:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Mégis lakópark lesz a betonmonstrumból az M7-M1 mellett Tíz évig állt félkészen. Jövő nyártól már lehet költözni az autópályák mellé.
"Le kell bontani a felsőoktatás és a szakképzés közötti merev határt" A felsőoktatás és a szakképzés közötti merev határt le kell bontani, sok olyan szakma van, ahol a digitális tudás már beépül a munkába - nyilatkozta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke, miután kedden meglátogatta a WorldSkills rendezvényen a magyar versenyzőket Abu-Dzabiban.
Visszatérhetnek a vagyonosodási vizsgálatok A tervek szerint január 1-jétől lép hatályba az új adóigazgatási rendtartásról szóló törvény. A tervezetről és az abban újraszabályozott becslés jogintézményéről dr. Fekete Zoltán Titusz, az RSM adótanácsadója beszélt az InfoRádió Adóinfó című magazinműsorában.
Emlékszik a Harry Potter-filmek mozgó festményeire? Egy 10 ezer forintos számítógéppel hasonlót lehet csinálni A Harry Potter-filmek egyik legérdekeseb vizuális effektje volt, ahogyan a festmények életre keltek a Roxfortban. A technológia ott tart, hogy ez kevés pénzzel és pár óra lelkes munkával a valóságban is megoldható.
Problémamegoldásra nevel, hibázni is szabad vele, csak éppen idő nincs rá Fény az alagút végén: egy maroknyi iskola kódolásra tanít(hat)ja a diákjait.
Az üldözött legenda Bő egy hónappal nyolcvanegyedik születésnapja előtt elhunyt a kortárs cseh szín(film)művészet egyik legismertebb alakja, Jan Tříska. Haláláról még sokáig vitatkoznak, művészi nagysága vitathatatlan.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).
Újabb iparágat forgathat fel fenekestül a bitcoin titkozatos technológiája Az új technológiák közül az elmúlt évek egyik legnagyobb sztorija egyértelműen a blockchain alapú technológiák voltak, amelyek valószínűleg már pár éven belül az életünk mindennapi részei lesznek....
Először lett japán a világ legjobb Air Race-pilótája
Az Ophelia vihar vörösre festette a Napot, de az eget is