15 embert állítottak elő a rendőrök a bulinegyedben

Ne csodálkozzon, ha folyton rendőrökbe botlik a Szent István körút-Teréz körút-Rákóczi út által határolt területen.

2017. szeptember 11. 14:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az 50 millió játszma - 30. adás 1. rész Ezúttal a Sztárban Sztár +1 kicsi két ítésze, Ábel Anita és Rákóczi Feri érkeztek Majkához, hogy megküzdjenek a pénznyelővel.
Szent Márton-díjban részesült a Rákóczi Szövetség elnöke Halzl József, a Rákóczi Szövetség elnöke kapta idén a Szent Márton-díjat, amelyet péntek este adtak át a Pannonhalmi Főapátságban.
Mellek lógnak a plafonról Rákóczi Feriéknél - fotó Mellek lógnak a plafonról - kommentálta a látványt Rákóczi Feri, pedig sajnos koránt sem olyan jó a helyzet, mint azt a mondat sejtetné: a rádiósnál ugyanis elég masszív beázás volt, ennek köszönhető ...
A nagy nemzet csak álom? Romsics Ignác: Szent István óta mindig Európában akartunk maradni és ott is maradtunk. Ez igaz a forradalmárokra és a bukott forradalmak utáni konszolidátorokra is.
Királyok és szentek feltárul az első magyar uralkodói dinasztia öröksége Székesfehérváron A Szent István halálának 1000. évfordulója alkalmából szerveződő jubileumi megemlékezés-sorozat nyitányaként rendez nagyszabású kiállítást Királyok és szentek. Az Árpádok kora címmel a Magyar Nemzeti ...
Az Árpád-kor örökségét mutatja be egy 2020-ban nyíló kiállítás A Szent István halálának 1000. évfordulója alkalmából szerveződő jubileumi megemlékezés-sorozat nyitányaként rendez nagyszabású kiállítást Királyok és szentek. Az Árpádok kora címmel a Magyar Nemzeti ...

Nagyon fontos, hogy az anyaországon kívül élő magyarság szülőföldjén tudjon maradni Nagyon fontos, hogy az anyaországon kívül élő magyarság szülőföldjén tudjon maradni, boldogulni és gyarapodni hangsúlyozta Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a szabadkai Pannon RTV-nek a vajdasá...
Életveszélyesen megsérült egy ember egy csepeli lakástűzben A Szent István úton gyulladt ki egy többszintes lakóépület egyik első emeleti lakása.
Videó: taxis keveredett verekedésbe egy budapesti taxidroszton A Rákóczi út és az Akácfa utca sarkán.
Gázolt a csepeli HÉV a Rákóczi hídnál A férfi életét vesztette. A helyszínelés idején a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednek.
Isten, áldd meg a magyart! Magyarország Szent István országa. Ahol békében élhet együtt zsidó, katolikus, református, protestáns és ateista. És együtt énekelhetik, hogy "Isten, áldd meg a magyart!"
Svéd katonák segítették Rákóczi szabadságharcát De hogyan kerültek Magyarországra és milyen benyomásokat szereztek?