DVTK-edző: Ha elmondanám, mit gondolok, lecsuknának

Ez a forduló sem ment le vitatható játékvezetői ítélet nélkül.

2017. szeptember 11. 16:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Schumacher újabb rekordját döntötte meg Hamilton Lssan elfogynak a jelzők a Mercedes brit pilótájának teljesítményére.
Mi köze van a repülőköpenynek Budapesthez? Nagyon is sok
Esős, hideg időre kell készülni Késő estére 8 és 14 fok közé hűl le a levegő.
És akkor kiderült, nem kell olyan helyre építkezni, amit elönthet a Duna A Fővárosi Közgyűlés kitért a népszavazás elől, a KSH közel 300 ezer forintra mérte a magyar átlagfizetést, Orbán Viktor pedig újra megígérte a nyugdíjasoknak az ajándék Erzsébet-utalványt. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Új építésű lakás, fillérekért a fővárosban? Nem lehetetlen, listán a legolcsóbbak 25 budapesti projekt, ahol bőven félmillió alatt van a négyzetméterár....
Ítéletidőben dönt a jövőjéről Japán Megkezdődött vasárnap az előrehozott parlamenti választás.

Top hírek:
A csehek Donald Trumpja óriási hatalom közelébe kerülhet a választáson Rendőrségi eljárás is folyik Csehország második leggazdagabb embere, a szlovák származású és cégbirodalmával Magyarországra is átnyúló Andrej Babiš ellen, de a botrányok leperegtek róla. Populista pártja a választás nagy esélyese.
A magyar érdekeltségekkel is rendelkező üzletember nyeri a cseh választást Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztosan nyeri a választást.
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Óriási bírói hibából jött a Barcelona-gól A tökutolsó Málagát verték végül nagyon sima meccsen, továbbra is vezetik a bajnokságot.
Moody's: marad a befektetésre ajánlott kategória alapszintje Nem jelentett be módosítást sem az osztályzatra, sem annak kilátására a magyar államadós-besorolásról a hitelminősítő intézet
Andrej Babis pártja aratott győzelmet a cseh választásokon Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztos győzelmet aratott a hétvégi csehországi képviselőházi választásokon.