Halálos raliverseny Ukrajnában

Halálra zúzta magát az egyik autóversenyző az ukrán országos ralibajnokság Bukovina-2017 néven ismert versenyén.

2017. szeptember 11. 16:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
David Lynch lebratyizott az ukrán elnökkel Az alapítványa irodát nyit Ukrajnában, ezért kijárt a találkozó és a közös lépcsőzés.
Nem zárják be Ukrajnában a nemzetiségi nyelvű iskolákat Lilija Hrinevics ukrán oktatási miniszter a Beregszászi járás magyar iskoláinak igazgatói előtt kijelentette, hogy Ukrajnában nem zárják be a nemzetiségi tannyelvű iskolákat, ehelyett több lehetőséget...
Semjén miatt vitatkoznak Ukrajnában "Senki sem beszélhet zsaroló hangnemben Ukrajnával."
Putyin tárgyalni fog a szakadárok vezetőivel a fogolycseréről Az orosz elnök ígéretet tett arra, hogy tárgyalni fog a Kelet-Ukrajnában önhatalmúlag kikiáltott donyecki köztársaságok vezetőivel az ukrajnai válság során foglyul ejtett emberek cseréjéről.
Bombariadó-sorozat Ukrajnában, több mint ezer embert evakuáltak Egy kijevi kórházból 150 embert menekítettek ki.
A budapesti kórházakban nincs elég sugárterápiás gép 6-8 hetet kell várni a kezelésre, pont mint Ukrajnában.

Utasokkal tolatták be a lerobbant vonatot Ukrajnában Sajnos nem sikerült megmozdítaniuk a vonatot, ezért mozdonyt hívtak.
Meghökkentő lépés az ukránoktól - még inkább eldurvulhat a konfliktus Oroszországgal Gyorsan őrölnek a malmok Ukrajnában, egyik drasztikus lépést követi a másik.
Tömegesen fertőződtek meg Hepatitis A vírussal Nyugat-Ukrajnában Eddig 18-an, köztük négy gyermek került kórházba májgyulladást okozó Hepatitis A vírusfertőzéssel a nyugat-ukrajnai Rivne megyeszékhelyű városban - adta hírül csütörtökön a TSZN ukrán hírtelevízió.
Támad a rejtélyes hepatitis A fertőzés Tömegesen fertőződtek meg májgyulladást okozó Hepatitis A vírussal Nyugat-Ukrajnában - erről tájékoztat az MTI. ...
Agyonvertek egy politikust Kelet-Ukrajnában Felesége kérte, hazafelé ugorjon be egy élelmiszerboltba.
Hepatitis Ukrajnában: Az orvosok szerint 15 éve nem volt ennyi fertőzött Egyelőre keresik a fertőzőforrást az ukrajnai Rivnében. Sokan azt gyanítják, hogy az ivóvízbe jutott kórokozó, a helyi vízművek viszont ezt cáfolja.