Legyőzték a vírusfertőzést a BL-győztesek

Meggyógyultak a Győri Audi ETO KC kézilabdázói, akik pénteken vírusfertőzés miatt kórházba kerültek.

2017. szeptember 11. 21:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Női kézilabda BL - Menetelő magyarok Az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC is megnyerte második csoportmérkőzését.

Friss hírek
Csatlakozni nem, de várhatóan közeledni fog a V4-ekhez Ausztria A leendő új osztrák kancellár a világ legfiatalabb kormányfője lesz, sok mindent tudunk róla, egyelőre azt még nem, hogy kivel lép koalícióra. Fontos kérdés az is, hogyan változhatnak a magyar-osztrák kapcsolatok és szomszédunk uniós politikája.
Új terhet kaptak a családi házban lakók A kötelező kéményellenőrzésről és a házi kutakról is döntött az Országgyűlés kedden. Létrejött a VIZEK, és megemelték a vízkészletjárulék-mentesen felhasználható vízmennyiséget. Változtattak a vízügyesek életpályarendszerén.
A farkasok együttműködőbbek, mint a kutyák Ha az ételről és az életben maradásról van szó, nem számít a dominancia, csak a kooperáció.
Leesett a közönség álla Catherine Zeta-Jones bámulatos külsejétől A végzet asszonya összeállítás meghozta a kívánt hatást.
Helyreigazítás
Beragadt a hozam: kinek kell így a magyar állampapír? Kétszeres túljegyzés mellett maradt a hozam a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukcióján.

Győzött az ETO Franciaországban is A címvédő Győri Audi ETO KC három góllal győzött a francia Brest Bretagne otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, vasárnap.
Nagyszerű sikerrel rajtolt a Győr A címvédő Győri Audi ETO KC 27-16-ra legyőzte a dán Midtjylland csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).
Először lett japán a világ legjobb Air Race-pilótája
Az Ophelia vihar vörösre festette a Napot, de az eget is
Eldőlni látszik Macedónia helyzete A Zoran Zaev vezette szociáldemokraták győztek a helyhatósági választások első körében, Macedóniában.