Baleset érhette a Münchenben holtan talált eltűnt magyar fiút

Egy vasútállomásnál találták meg a 23 éves ajkai fiú holttestét, a legfrissebb információk szerint tragikus baleset érhette.

2017. szeptember 12. 8:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A kolumbiai James Rodríguez eljátszotta a nagyhalált A Dél-Korea elleni meccsen esett össze látványosan a Bayern München játékosa.
2022-ig vált vissza Windows 10-re München A bajor főváros visszatér a Microsoft operációs rendszeréhez.
Nagyon csúnyán átverték a Bayern München klasszisát Csőbe húzták a Bundesliga élcsapatának egyik legfényesebb csillagát.
Fujitsu Fórum Münchenben Holnap nyitja meg kapuit az emberközpontú innováció és a közös digitális alkotás, a "Digital Co-creation" jegyében a vállalat eseménye. A több mint 12 ezer látogatót váró rendezvény az...
Méretes baltával akart gyilkolni a tökrészeg focidrukker Nem tudni, vajon Bayern München-szurkolókkal keveredett-e szóváltásba egy tökéletesen részeg Dortmund-drukker férfi, de az biztos, hogy méretes baltával ment nekik.
A bajorok nyerték a Bundesliga-rangadót A Bundesliga 11. fordulójának rangadóját megnyerte a Bayern München, így megerősítette első helyét a tabellán.

Ribérynek nincs jövője Münchenben? Ribéry 2007 óta van a Bayernnél. Kérdés, meddig.
Dele Alliék kiütötték a Realt A Paris Saint-Germain és a Bayern München a győzelem mellett már a továbbjutást is ünnepelhette kedden a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a legnagyobb diadalt azonban az AS Roma aratta, amely a csoportkö...
Kékre verték Rómában a kékeket A Bayern München és a PSG biztosan ott lesz a legjobb tizenhat között a Bajnokok Ligájában, de szinte biztosan továbblép majd a Roma, a Chelsea, a Manchester United és a Barcelona is.
A Bayern és a PSG már nyolcaddöntős a labdarúgó BL-ben A Paris Saint-Germain és a Bayern München egyaránt továbbjutott négyeséből a nyolcaddöntőbe, mivel mindkét csapat győzött kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
A Bayern csatárt igazolna a télen A Bayern München csatárt keres Mon, 10/30/2017 - 15:10
Gulácsi csapatának esélye sem volt a rangadón - videók A Leipzig nem tudta megnehezíteni a Bayern München dolgát.