Cooky a BL-győzelemről: Esélyesebb a PSG, mint a Barcelona

Nem titkolt célja Neymarnak, hogy a PSG-vel is csúcsra érjen a Bajnokok Ligájában, ahol ma rajtol a csoportkör. A 222 millió eurós (66 milliárd Ft) rekordigazolás elmondta: azért is tette át a Barcelonából a székhelyét a francia fővárosba, mert úgy érzi, nagyobb az esélye újabb BL-t nyernie a francia együttessel, mint a katalánokkal.

2017. szeptember 12. 9:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rossz passzban Hanga és a Barcelona 1 pont, két napon belül két vereség.
La Liga: hozta a kötelezőt az FC Barcelona
Hanga tíz pontja ellenére kikapott a Barcelona A katalán együttes az Euroliga történetében elsőként 400. mérkőzését játszotta.
Csodatinivel erősítene a Barcelona Egy brazil fiatal hívta fel magára a figyelmet.
Ő lehet a Barcelona következő sztárigazolása Régi játékosával boronálták össze a katalán együttest.
Szenzációs videóval köszöntötte Messit a Barcelona Azt mindenki tudja, mi lett Messiből, klubja most megmutatta, hogy kezdődött a futballtörténet egyik meseszerű sztorija.

Paco Alcacer télen távozhat a Barcelonától, már az is megvan ki pótolhatja A Barcelona téli távozója lehet Paco Alcácer Mon, 10/16/2017 - 18:01
Atletico Madrid - Barcelona 1-1 Videó A Barcelona ponttal távozott Madridból, Suárez a hajrában mentett pontot a katalánoknak Sun, 10/15/2017 - 17:29
A Barcelona nem tett csodát Madridban
A Barcelona kerete az Atletico Madrid ellen A Barcelona az Atletico Madridhoz látogat, a katalánok kerete a rangadóra Fri, 10/13/2017 - 23:27
A Barcelona Hanga Ádámmal száll harcba Európa trónjáért Hanga bekerült az Euroliga top 10 játékosai közé, nagy feladat vár rá és csapatára.
Határidőt kaptak a katalánok a spanyol kormánytól Sajtóértesülések szerint jövő csütörtökig várják a választ Barcelonából.