Durván meghízott Christian Bale az új szerepe kedvéért videó

Dick Cheney, George W. Bush alelnökéről készülő életrajzi filmjében kapott szerepe miatt, ismét alaposan megváltozott az Amerikai pszicho sztárjának külseje. Az alelnök hiteles megjelenítéséhez a színésznek néhány plusz kilóra volt szüksége, amit a piték tömeges fogyasztásával tudott abszolválni, állítása szerint.

2017. szeptember 12. 10:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mégis mi történik Christian Bale arcával? Kijelenthetjük, hogy ekkorának még sose láttuk. De van rá magyarázat.
Felismerhetetlen! Döbbentesen meghízott Christian Bale
Pitével ette magát pufókra Christian Bale - így néz ki most a színész Erre pedig igen nyomós oka volt a Batman sztárjának.
Ezért rakta alapítványba a pénzét Soros György Az amerikai törvények szerint erre minden lehetősége megvan.
Orosz napilap mutatta be hogyan befolyásolták az amerikai választásokat 80 ember dolgozott a szentpétervári cégnél, mely tüntetéseket szervezett és üzeneteivel több tízmillió amerikai választót befolyásolt.
Legyél Te a következő Zuckerberg! Magyar diákok is tanulhatnak amerikai internátusokban A tengerentúlon tanulni már nem csak álom, évente több magyar diák tanul valamely amerikai középiskolában, ahol jóval szabadabb és kreatívabb stílusban sajátítják el a tudnivalókat, mint a poroszos ok...

A tálibok tagadják, hogy bántalmazták volna a fogságukból kiszabadított családot Tagadta vasárnap a tálib szélsőséges mozgalom szóvivője a fegyveresek fogságából szerdán kiszabadított kanadai Joshua Boyle állításait, miszerint egy gyermekét megölték, amerikai feleségét pedig meger...
Azonnali hatállyal kizárta soraiból Harvey Weinsteint az Amerikai Filmakadémia Az Oscarokról is döntő hollywoodi csúcstanács úgy tesz, mint aki soha semmiről nem tudott.
Budapest az unió nélkül is szabályozza az élelmiszerek kettős minősége okozta helyzetet - a nap hírei Egy év haladékot kap a CEU a kormánytól, amely a felsőoktatási törvény módosítását kezdeményezi. Az iráni atomalku felmondását helyezte kilátásba az amerikai elnök.
Fegyverkeznének a csehek Milos Zeman szerint érdemes lenne az európaiaknak amerikai mintára gondoskodniuk saját védelmükről, a közelmúlt terrortámadásait tekintve.
Veszélyesen rossz lett a török-amerikai viszony A két ország kölcsönösen felfüggesztette a beutazóvízumok kiadását, pedig ez még ellenfelek között is szokatlanul erős diplomáciai lépés. Közben Erdogan egyre több ügyben inkább az oroszokkal működik ...
Amerikai hadihajó közelítette meg a Paracel-szigeteket Amerikai hadihajó közelítette meg a Dél-kínai tengeren a vitatott hovatartozású Paracel-szigeteket