A Cassini kiderítette: lakható lehet a Szaturnusz két holdja

Az űrszonda kalandjai pénteken érnek véget, ezért mindenképp érdemes beszélni az eredményeiről.

2017. szeptember 12. 15:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Szaturnusz tartja melegen az Enceladus óceánját Erre a következtetésre jutottak a kutatók egy új tanulmányban.
HAZATÉR A NAGY TANÍTÓ A SZATURNUSZ A BAKBAN Ez év december 20-án, hajnali 6:49-kor a Szaturnusz hazatér saját jegyébe a Bakba, azaz asztrológiai nyelven uralmi helyzetbe kerül. Az uralmi helyzet azt jelenti, hogy az adott bolygó uralja azt a j...

Friss hírek
Alkotmánybíróság: legfrissebb határozatok Változatlanul dübörögnek a vélt vagy valós felháborodást ecsetelő panaszok, hengerelnek a bírósági döntések ellen lázadó indítványok.
Egy furcsa barátság kezdete: Izrael akár Szaúd-Arábiával is összefog Irán ellen Izrael hajlandó együttműködni és megosztani hírszerzési értesüléseit a mérsékelt arab országokkal annak érdekében, hogy szembeszálljanak Iránnal - jelentette ki Gadi Ejzenkot, az izraeli hadsereg vezérkari főnöke egy arab hírportálnak adott interjúban.
Megnyerte a TEK a kommandósok legrangosabb versenyét Három magyar csapat is indult az amerikai megmérettetésen.
Egy fejesnek köszönheti, hogy megtalálták a daganatot Egészen különös tud lenni a sors, a Nyíregyháza labdarúgójáról például kiderült, hogy súlyos beteg, mert furcsán reagált egy ütközésre.
A Videoton az év egyik legjobb mérkőzését nyerte meg Debrecenben Marko Scsepovics mesterhármassal vette ki a részét a DVSC elleni sikerből.
A komcsi pártétkezdében elszabadul a vámpírlány, és dübörgő zenére mászik az arcodba Pálfi György első színházi rendezése az iskolai zaklatásról és a vérszívásról szól. Látványos és durva előadás, sok hibával.

A nagy finálé eredményei Az hihetnénk, hogy 13 év alatt a Cassini jóvoltából már mindent megtudtunk a Szaturnuszról. De nem! A „nagy finálé” is tartogatott tudományos meglepetéseket.
Heti horoszkóp: Ezen a héten mindent szorosabbra lehet fűzni A héten a Vénusz-Szaturnusz szembenállás befolyása miatt a szerelmi, szakmai és üzleti kapcsolatok stabilizálására és szorosabbra fűzésére lehet alapozni.
Meglepő részecskék vannak a Szaturnusz légkörében A régóta sejtett víz helyett itt egyéb molekulákra bukkantak.

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Fekete-win-win-Győr
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.