A Cassini kiderítette: lakható lehet a Szaturnusz két holdja

Az űrszonda kalandjai pénteken érnek véget, ezért mindenképp érdemes beszélni az eredményeiről.

2017. szeptember 12. 15:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Titán hegyeit a Gyűrűk ura után nevezték el J. R. R. Tolkien munkássága előtt így kívántak tisztelegni a Szaturnusz legnagyobb holdját vizsgáló csillagászok.
Az Enceladus látható a Cassini karácsonyi ajándékán Későn futott be a kép, ez azonban igazi érdekességet kínál.

Friss hírek
Napi horoszkóp - január 24 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Az orosz jégkorong-válogatott több kulcsjátékosa sem szerepelhet a téli olimpián Nem szerepel a téli olimpiára meghívandó orosz sportolók listáján az orosz jégkorong-válogatott több kulcsjátékosa - közölte kedden az R-Szport orosz sporthírügynökség.
A könnyűzenei élet támogatásáról rendeznek konferenciát A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) könnyűzenei támogatási rendszerét bemutató, valamint az Egri Ifjúsági Zenei Program (EIZP) eddigi eredményeit értékelő és jövőjét meghatározó konferenciának ad otthont február 7-én a hevesi megyeszékhely - közölte az eseményt beharangozó keddi sajtótájékoztatón a város alpolgármestere.
Lisztérzékenység és székrekedés: van megoldás Nem ritka probléma, hogy a lisztérzékenységben (cöliákia) szenvedő érintettek hasmenéssel vagy éppen székrekedéssel küzdenek. ...
Bizonytalan a német koalíciós tárgyalások kezdetének időpontja Továbbra is bizonytalan, hogy mikor kezdődik hivatalos koalíciós tárgyalás Németországban, a közös kormányzásra készülő pártok kedden sem jelentették be a megbeszélések kezdetének időpontját.
4 ok, amiért soha ne kezdj egy férfival!

A NASA azt is kutatja, hogy lehetne-e élni az egyik holdon Bemutatta a következő évekre tervezett missziós projektjeit a NASA. Az amerikai űrügynökség két projektet választott ki a 2020-as évekre, egy a Szaturnusz Titán nevű holdjához, a másik egy üstököshöz ...
Jól figyelj, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Bak jegyében áll!Eseménydús évek jönnek Szaturnusz jegyváltását az idei év egyik legnagyobb asztrológiai eseményének tekinthetjük. December 20-án a Szaturnusz elhagyta a Nyilas jegyét és belépett a Bak jegyébe. Mit jelent ez a Bak Nap jegy...

Top hírek:
A Piramis - 20. adás 1. rész Ezúttal egy ikerpár és egy apa-fia páros próbált szerencsét A Piramisban. Kriszti és Andi nagyon hasonlítanak egymásra, emellett pedig a vágyaik is nagyon hasonlók, hiszen artistákként egy különleges produkcióba fektetnék be a nyereményüket. Apa és fia, a két Szilárd pedig jótékony célra ajánlanák fel a megnyert összeget.
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.
Fegyverek és kényszerítőeszközök a rendőrség az év napját hozta össze egy középiskolában