Három gyártó is újdonsággal rukkolt elő az okostelefon-piacon

Az Apple három új telefont is bemutat kedden, az esti órákban. A Xiaomi csúcsmodellje már hétfőn megjelent, a Samsung is reagált.

2017. szeptember 12. 18:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nyáron jön az "olcsó" iPhone Olcsó iPhone-t dobna piacra az Apple nyáron - tudta meg a kínai gazdasági napilap, az Economic Daily News. Az iPhone SE 2 névre hallgató készülék ára 450 dollár lesz és főleg a feltörekvő piacokat...
Az Apple kitette Kínában a Skype szűrét az App Store-ból Nem a sok negatív értékelés okozta a csevegőalkalmazás vesztét.
Nagy dobásra készül az Apple kijelzők terén Tajvani félvezetőgyártóval fog össze az Apple a vékonyabb, szebb, energiakímélőbb micro-LED panelek miatt.
Tomboltunk a virtuális valóságban - Miközben a testünk elfáradt és nevetség tárgya lett A virtuális valóság jön és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a mindennapjaink részévé váljon. A technológia szektor óriásai, köztük a Facebook, a Samsung, a Sony és a HTC is dolgoznak a technológia...
Néhány perc - ennyi kellett, és elfogyott az iPhone X a Samsung hazájában Mint a világon mindenütt, Dél-Koreában is óriási az érdeklődés az Apple jubileumi készüléke után. Csak percek kérdése volt, hogy elfogyjon az előrendelhető telefon-mennyiség.
Meglepően rossz negyedévről számolt be az új iPhone-ok gyártója Az új (és a régebbi) iPhone-ok egyelőre csak az Apple-nek hoztak egy remek harmadik negyedévet. A készülékek összeszerelője viszont hosszú évek óta a legkevesebb profitot vághatta zsebre ugyanezen id...

Csak marketingfogás volt az iPhone X egyik "nagy" újdonsága? Meglepő dologra bukkant az egyik felhasználó, miközben az iPhone X-et vizsgálta: nincs is szükség az Apple által kötelezőnek mondott speciális hardverre (TrueDepth kamera) az animojikhoz.
"Tőlünk loptak": egy izraeli cég beperelte az Apple-t Egy izraeli startup azzal vádolja az Apple-t, hogy az ő szabadalmaztatott kameratechnológiájukat használja okostelefonjaiban.
370 dollárba kerül az iPhone X A cég növeli a termelést, ám a telefon kijelzőjével újabb problémák akadtak. Az Apple egy hasonló kivitelű tableten is dolgozik.
Sportolót mentett meg a cápáktól az Apple okosórája Az óráról ugyanis fel tudta hívni a parti őrséget.
400 ezerért okostelefont? Megőrültél? Magyarországra is elért az iPhone X-őrület, november elejétől már itthon is kapható az Apple legújabb okostelefonja, ami minden idők legdrágább iPhone-ja. Legalább 380 ezer forintot ki kell fizetni...
Akciófigyelő: Xiaomi 11.11 akciók a Gearbesten A Gearbest egy csomó egyéb termék mellett Xiaomi telefonok, kiegészítők árait csökkentette a Singles Day alkalmából egyetlen napra.