Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész

A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 

2017. szeptember 12. 21:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Előre kímért alapanyagokból összeállított receptdobozokkal és kasszamentes boltokkal újíthat a Tesco "Egy csomó mindent tesztelünk" - mondta Dave Lewis, a szupermarketlánc vezérigazgatója.
Áll az alku - 2017. 10. 05. - 29. adás 1. rész Az Áll az alku játékosai közül ezúttal Tünde kezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. Fordított taktikával vágott neki a játéknak: ő első körben kilőtte a szerettei születésnapi dátumaival ellátott tás...
Áll az alku: varázslat a stúdióban? Az Áll az alku új játékosa, Dave nem kártyatrükkös, és nem is jóskártyát használ, mint Kornél, hanem varázslónak tartja magát. Egyik mutatványához Viki varázspuszijára is szükség volt! 
Áll az alku - 2017. 10. 03. - 27. adás 1. rész A pékből hentessé vált Csacsi lett a szerencsés játékos, aki elkezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. 
Áll az alku - 2017.09.29. - 25. adás 2. rész Az egy ideje Balin élő Zoltán alkudozhatot az Igazgató Úrral, aki a végefelé egy igencsak elgondolkodtató ajánlatot adott. 
Áll az alku - 2017.09.27. - 23. adás 1. rész Ismét egy régi játékos, méghozzá Tamás lett a szerencsés, aki elkezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. Vajon Gundi mellett is olya bőbeszédű lesz, mint játékostársai között?  

Áll az alku: Gundel Takács Gábor lett a játékosok ˝titkárnője˝? Jérémy szeretett volna az Igazgató Úrral beszélni, mert, mint mondta, neki nincs szüksége titkárnőre azaz Gundel Takács Gáborra a tárgyaláshoz. Nos, végül továbbra is csak a műsorvezető beszélhetett...
Meglepő, miért rajong Harry herceg Kiderült, Harry herceg imádja a rockzenét, az egyik kedvence a Foo Fighters nevű banda. Miután két éve a frontember, Dave Grohl egy színpadi baleset során eltörte a lábát, Harry az elsők között látoga...
Áll az alku - 2017.09.19. - 17. adás 1. rész Ezúttal Peti lett a szerencsés, aki alkudozhatott az Igazgató Úrral. A tét most is, mint mindig: 100 millió forint volt. 
Menő is, vicces is, különleges is ez a Foo Fighters-kisfilm - videó Hat percben Dave Grohlék új nagylemezéről mesél az animációs minimozi.
Ütős rövidfilm mutatja be a Szárnyas fejvadász 2049 legkeményebb replikánsát Akit A galaxis őrzőiből és a 007 Spectre-ből is ismerős Dave Bautista fog alakítani a sci-fi akciófilmben.
Dave Gahan elhagyja a Földet a Depeche Mode új klipjében Az együttes énekese űrhajósnak áll a Cover Me című szám videójában, melyet egy elismert filmes rendezett.