Hamis bombariadókkal szívatják napok óta az orosz hatóságokat

Közintézményeket, pályaudvarokat, reptereket, piacokat, szállodákat, filmszínházakat és bevásárlóközpontokat ürítettek ki a hatóságok vasárnaptól keddig orosz nagyvárosokban. Robbanószerkezetet sehol sem találtak.

2017. szeptember 13. 5:41

A cikk folytatása...Friss hírek
A szexet elismerte a Backstreet Boys énekese, de azt hitte, a lány is benne van Melissa Schuman egykori tini popsztár szerint Nick Carter megerőszakolta 18 éves korában, az énekes szerint a lány soha nem mondta neki, hogy amit tettek, az nem közös megegyezésen alapult.
Charles Manson-jegyzetek: Meddig élnek a halottak? Charles Manson most lezárult élete annyira nem volt jó semmire, hogy legalább a halála jó kell legyen valamire. Legalább arra, hogy emlékeztessünk egyre és másra.
Feloldják a jemeni kikötők blokádját A Szaúd-Arábia vezette arab katonai szövetség feloldja blokádját a nyugat-jemeni Hodeida város tengeri kikötői, valamint a síita húszi lázadók kezén lévő főváros, Szanaa repülőtere körül, hogy szabad utat biztosítsanak a humanitárius segélyeknek.
Az Amerika első hitvallás már csak a második helyre elég Az 50 országot összehasonlítő Nation Brands Index a világ nemzeteket értékelő felmérése - az idei lista szerint már nem az Egyesült Államoknak van a legjobb brandje a világban, a németek átvették a vezetést.
Későn kaphat új esélyt Silvio Berlusconi Meghallgatást tartott Silvio Berlusconi ügyében szerdán az Emberi Jogok Európai Bírósága, de döntést várhatóan csak hat hónap múlva hoznak, így várhatóan már nem lehet miniszterelnök-jelölt a milliárdos politikus.
113 migránst mentettek ki Leszbosznál az Égei-tengerből A szigeten már így is 8000 migráns van a 2500 fős táborhelyhez képest.

Top hírek:
Pénteken iktatják be hivatalába Emmerson Mnangagwát Mugabe egykori alelnöke veszi át Zimbabwe irányítását.
Terrorszervezetre csaptak le a grúziai fővárosban A terroristák kézigránátot dobtak az állami biztonsági szolgálatra.
Alig maradhatott levegő az eltűnt tengeralattjárón Hat napja nincs nyomuk, hét napra elég biztosan az oxigén.
A hágai törvényszék életfogytiglanra ítélte Ratko Mladicot Többek között a srebrenicai népirtásban is bűnösnek találták.
Későn kaphat új esélyt Silvio Berlusconi Meghallgatást tartott Silvio Berlusconi ügyében szerdán az Emberi Jogok Európai Bírósága, de döntést várhatóan csak hat hónap múlva hoznak, így várhatóan már nem lehet miniszterelnök-jelölt a milliárdos politikus.
Trump védelmébe vett egy zaklatással vádolt szenátorjelöltet Hét nő vádolja a 70 éves alabamai republikánus szentárjelöltet.