Mennyire vagy féltékeny típus? Pár kattintás és kiderül!

A féltékenység kezeléséről bővebben olvashattok a Nők Lapja Psziché 2017/6. számában. A magazint szeptember 13-tól keressétek az újságárusoknál.

2017. szeptember 13. 7:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Milák Kristóf nyomott egy fricskát ellenfeleinek Érdekes, már-már talányos nyilatkozatot tett a budapesti vizes világbajnokságon berobbant érdi úszó.
Bűnbandát tartóztatták le az Egyesült Államokban Az egyik legveszélyesebb nemzetközi bűnbanda több mint 200 tagját tartóztatták le csütörtökön az Egyesült Államok több államában
Mézes reggelivel népszerűsítik a hazai óvodákban az édes finomságot Legyen akác vagy virágméz, édes vagy éppen fűszeres a gyerekek még nem válogatnak.
Íme a betontömb, ami majd megállítja a terroristákat a Vörösmarty tér előtt
Egész télre fűtés és meleg víz nélkül maradhat több lakás is Csütörtök éjjel hatalmas robajra, gázszagra ébredtek a 12. kerületi Törpe utca lakói. Az 1/B. szám alatt folyó építkezésen beszakadt a támfal, most úgy néz ki, két szomszédos lakóházban akár egész télen nem lesz fűtés.
A háztartások 372 milliárd forinttal gazdagodtak a harmadik negyedévben A háztartások nettó pénzügyi megtakarításai 372 milliárd forintot tettek ki a harmadik negyedévben, ami az időszakra eső GDP 3,9 százalékával egyenértékű, a szeptember végéig eltelt egy évben 1697 milliárd forintra rúgott ez az összeg, a GDP arányában 4,6 százaléknak felelt meg jelentette a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján pénteken a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Top hírek:
Találtak valamit, ami átírhatja az egész emberiség történetét Egy 260 000 éves koponya boríthatja az eddigi elméleteket. Nagy szakmai viták várhatók.
MENJEN MÁR Szarok én a kocsikra, mondja a Foo Fighters dobosa
Kerényi mégis részt vehetett rendezőként a szegedi próbákon Bár a Szegedi Nemzeti Színház korábban azt közölte, a szexuális zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor rendezőként nem folyik már bele A sevillai borbély próbáiba, a Reflektor blog úgy tudja, mégis megtette és ezt nem tette szóvá neki senki.
Federer hibátlanul zárt a csoportban, Zverev búcsúzott A 19-szeres Grand Slam-győztes és az amerikai Jack Sock jutott legjobb négy közé a tenisz-világbajnokságon.
"Velünk akarják elvégeztetni azt a munkát, amit igazából a Facebooknak kellene Egy sor intézkedést jelentett már be a Facebook az álhírek elleni harc jegyében, de szakértők szerint teljesen érthetetlen a közösségi oldal munkája, és semmilyen eredményre nem vezet.
Zimbabwei puccs: Lemondásra szólította fel Mugabét az ellenzék vezetője Az újságíróknak felolvasott közleményében Tsvangirai Robert Mugabe úrnak és nem elnöknek nevezte a dél-afrikai országot 37 éven át irányító 93 éves politikust.