5 hónapos terhes - A magyar sztár már nem titkolja tovább

Tomán Szabina második gyermekével várandós.

2017. szeptember 13. 9:31

A cikk folytatása...Friss hírek
20%-kal olcsóbb lehet a vonatjegy, ha így veszed: 800 forintot is spórolhatsz Néhány héten belül olcsóbbak lesznek az e-vonatjegyek.
Alain Delon és Jean-Paul Belmondo friss fotója - A francia sármőrök együtt pózolnak Párizsban készültek a fotók róluk.
Kulcsár Edina Csutinak: "Téged senki nem érdekel, csak saját magad" Ezt nem teszi zsebre Csuti.
Szörnyethalt a miskolci Macropolisból kizuhant általános iskolás Egy általános iskolás gyermek szerdán kiugrott, vagy kiesett a miskolci Macropolisból és szörnyethalt tudta meg a boon.hu. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóirodájától annyit tudtak meg, hogy vizsgálat folyik a rendkívüli haláleset körülményeinek tisztázására, de ennél többet a nyomozás ideje alatt nem mondanak az ügyről.
Magyarország 10 leggyönyörűbb pincefaluja: nemcsak a bor kiváló, a táj is meseszép Hidegebb időben is érdemes felkeresni őket.
Bódi Sylvi tangában mutatja meg, milyen gyönyörű helyen tartózkodik Ahogy mostanában szinte mindig, most is éppen a trópusokon szörfözik Bódi Sylvi, akinek az egyik legkedvencebb testrésze magán a szemöldöke. Legfontosabb Instagram-posztjában több képen is arról számol be, ahogy éppen Indonéziában sportol, nyaral. Természetesen pár szexi, tangás kép is látható közöt...

Nem bánta meg a válást Árpa Attila: Gyönyörű nő az új párom Számára a 2017-es az újrakezdés éve. Újrakezdi az amerikaifocit, és újra próbálkozik a szerelemmel. Árpa Attila 12 évig volt a modell-üzletasszony, Tomán Szabina férje, tavaly derült ki, hogy válnak. ...

Top hírek:
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
Diana unokahúga bugyit villantott - Sokat mutatott magából Kitty Spencer A hercegnő unokahúga merész szettben érkezett a gálára.
Vécébe telepített kamerát a perverz, de ezzel nem számolt A dél-londoni Vauxhall egyik Starbucksában egy vásárló azt vette észre, hogy egy kamera figyeli. A rendőrség szerint már egy hónapja is ott lehetett a kukkoló gépe. Közöltek is egy képet egy sötét hajú, szemüveges, fekete kabátot viselő férfiról, aki gyanújuk szerint a perverz lehet. A rendőrség azt is közölte, hogy több fájlt is találtak a kamerán, miközben emberek végzik el a dolgukat a mellékhelyiségben, de valószínűleg előttük azokat még senki sem nézte meg.
Az Útvesztő: Tűzpróba - ORSZÁGOS TV PREMIER - szombat 22.25 Ajánló - Szereplők: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel
Stadler Józsefet pörkölttel búcsúztatják Tapintható a levegőben a gyász Akasztón, Stadler József szülővárosában, ahol a vállalkozót csak most, halála után kezdik becsülni.
Soroksári bűntény: Megúszta a lebukást Kriszta gyilkosa Kardos Lajos, az áldozat férje szerint a koronatanú halála után nincs már esély a tettes megtalálására.