Nők Lapja Shopping Napok 2017 őszén is!

Őszi kuponakciónk keretein belül a Nők Lapja 2017/37. lapszámában 24 oldalon közel 150 akciós kupont találtok, melyből ezúttal 8 oldalon válogathattok

2017. szeptember 13. 10:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Nagy-Britannia keményen küzd az Európai Unióval Egyelőre nem világos, mennyibe fog kerülni Nagy-Britanniának a Brexit, amely jelenleg vitákat szül az ország és az Európai Unió között. Egyik fél sem számít arra, hogy belátható időn belül megállapodás születik a konkrét összegről, így úgy néz ki, hogy patthelyzet alakult ki. A brit miniszterelnöknő sürgeti az Európai Uniót, hogy vegye figyelembe azon politikai kockázatokat is, amellyel szembesülhetnek.
Pont a netre csatlakozott egészségügyi eszközöket támadják A digitális adatok, az internetre csatlakoztatott eszközök az egészségügyben lehetnek a jövő legnagyobb kibercélpontjai?
Csak a hírverés miatt mondta Daniel Day-Lewis, hogy visszavonul? Bennfentesek szerint a színész nem készül a "nyugdíjra".
Nem számít, hogy esik, vagy emelkedik az OTP - Ön mindenképp profitálhat belőle! Kisbefektetőknek szóló cikkünkben egy merőben újfajta befektetési formával ismerkedhetnek meg olvasóink. A Strukturált OTP Részvény Reverse Convertible (OTP RC) egy olyan befektetési forma, amely a piaci kockázatmentes hozamot meghaladó extra hozam elérésére ad lehetőséget. Ehhez az szükséges, hogy e Termék mögöttes struktúrájában szereplő, megjelölt részvény (pl.
Alonso LMP1-es Toyotát tesztel Bahreinben A japán gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy a kétszeres F1-es világbajnok is autóba ül a vasárnapi újoncteszten nagyon úgy tűnik, hogy a spanyol komolyan gondolja a Le Mans-i indulást.
Michelisz közelebb a vb-címhez, tíz ponttal csökkent a hátránya A magyar versenyző második Makaóban és a világbajnoki pontversenyben is.

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Orvostovábbképző tanfolyam indult Beregszászon A magyarországi családorvosi tevékenység tapasztalatainak kárpátaljai orvosokkal történő megosztását szolgáló továbbképző tanfolyamot Grezsa István kormánybiztos nyitotta meg szombaton.
Az Arsenal nyerte az észak-londoni derbit, a City klubcsúcsot döntött A Liverpool és a Chelsea sem hibázott, Coutinho és Morata továbbra is remekel.
Nagy balhét csinált a Kiss-tag az amerikai tévécsatornánál Meg is lett az eredménye: örökre kitiltották.
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.