Enyém vagy! Fókuszban a féltékenység az új Nők Lapja Pszichében

A zöld szemű szörnyeteg, mióta az ember érzelmeinek tudatába került, kísérti őt hol az egyik, hol a másik oldalról. A féltékenységet nehéz

2017. szeptember 13. 11:21

A cikk folytatása...Friss hírek
Kijevben bekérették a lengyel nagykövetet egy ukrán állampolgár beutazásának megtiltása miatt Sürgősséggel az ukrán külügyminisztériumba kérették szombaton Jan Pieklo lengyel nagykövetet, miután Lengyelországban aznap megtagadták a beutazást egy magas rangú ukrán illetékestől.
Poirot új bajusza
Kettős magyar győzelem a párbajtőr világkupán Olimpiai- és világbajnokok hajtottak fejet a magyarok előtt.
Az életéért könyörgött a fuldokló öregember, az ápolók kinevették A világháborús veterán hiába kérte, hogy segítsenek rajta, hagyták meghalni. Arra azonban nem számítottak, hogy a szobában van egy rejtett kamera is. 
Ettől a Gyurcsány-felkonferálástól a tarkódig szökik fel a szemöldököd Nem gondoltam volna, hogy az "Egy válság vágóképei" című Gyurcsány-felszopásnál van lejjebb. Pedig van, mutatjuk.
Az AS Roma nyerte a fővárosi derbit Hamisítatlan római derbit játszott egymással az AS Roma és az SS Lazio, de csak a hazaiak örülhettek a végén.

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Fekete-win-win-Győr
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.