Itáliai Napló 10. Otthon

Ha azt mondod, otthon, azt felelem, ház. Lehetőleg kerttel, de legalább erkéllyel. Lakás? Ebben az esetben viszont hatalmas ablakai legyenek. Ahonnan

2017. szeptember 13. 11:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Luxuspecó milliomos egyetemistáknak vagy milliomosok csemetéinek Bezzeg a mi időnkben! Akkor még koleszra is alig futotta! Ma meg! Na jó, nem irigykedünk tovább, főleg, hogy az alábbi, 118 nm-es, tágas, elegáns ingatlan nem feltétlenül csak a Műegyetem hallgatóit c...
Egy lakás áráért adták el Michael Jordan cipőjét Minden idők legjobbja 1986-ban hordta ezt a modellt, amely egy módosított változat.
Soha nem látott növekedés az építőiparban Sok új lakás épül a csoknak köszönhetően, most 4000 milliárd Ft megrendelés van - mondta Varga Mihály miniszter.
Így díszítsd fel a lakásod az ünnepek alkalmával! - SzÉpítők - szombat 12.00 Megmutatjuk a legújabb trendet, és ötleteket adunk a lakás dekorálásához, továbbá arra is fény derül, hogyan készülnek a cserépkályhák. SzÉpítők Gyetván Csabával - szombaton 12.00-kor a TV2-n!
Lakástakarék: hiába kötöttek a feltételek, lehet pénzt bukni rajta A megtakarítási piacon az egyik legjobb megoldást jelentik az akár 10-12 százalékos hozamot garantáló lakás-takarékpénztári megtakarítások, de nem mindegy, hol kötjük a szerződést.
Mosókonyhában él a rákbeteg fiú Fűtetlen mosókonyhában lakik és éhezik egy 22 éves beteg fiatalember Salgótarjánban. A férfiről nem rég kiderült, hogy rákos, meg is műtötték. Azt mondja, nyitott gerince van, három csigolyája hiányos...

Egy lakás árát kérik a Sennheiser döbbenetes fejhallgatójáért 15 millióért olyan hangminőséget kapunk, hogy egy csapásra elfeledkezünk a külvilágról.
Lángolt az erkély, dőlt a füst egy ferencvárosi társasházból videó Két lakás biztos lakhatatlanná vált az ötemeletes épületben.
Tokostól repültek az ablakok Felrobbant egy épület Pécs belvárosában tegnap este, a robbanást hatalmas lángok követték. Az egyik lakás fala meg is dőlt. A tűzoltók a környékbelieket kiküldték az utcára, félve a további detonációk...
Így lángolt a Pécs belvárosában felrobbant lakás - videó A tűzoltóknak este hatra sikerült eloltaniuk a tüzet.
Megvan a helyük: ezek a növények passzolnak a különböző szobákhoz Mutatjuk, az egyes növények a lakás melyik részében érzik magukat legjobban.
Kigyulladt egy lakás a Budaörsi úton, egy ember meghalt A férfit eszméletlenül hozták ki a lakásból, de már nem tudták újraéleszteni.