A Bravo TV műsorvezetője volt - Most rá se ismerni Labancz Lillára

Labancz Lillát modellként, színésznőként és műsorvezetőként ismertünk meg évekkel ezelőtt.

2017. szeptember 13. 12:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Halmozd az élvezeteket: Sonkás szalonnás sült tészta Recept igazi húsimádóknak!
Less be az X-Faktor gardróbjába! A Cosmo csapata a show öltöztető szobájába is bekukkanthatott, ahol az X-Faktor vezető stylistja, Flórián Kata mesélt a műsor legtrendibb kulisszatitkairól.
Ha félsz a repüléstől, ne nézd meg: durva kényszerleszállások videón Egyik esetben sem lettünk volna szívesen a fedélzeten...
A 9 legegészségtelenebb cipőfazon télre: tönkreteszik a lábat és a gerincet Legyél körültekintő a csizma kiválasztásánál!
Dögös, jó popsijú nőnek látom magam! - Mosolyka a kerekesszékben is divatos Mosolyka imádja a nőies és elegáns ruhákat.
Ilyen érzés résztvenni egy szexpartin A hollywoodi filmekből biztos van már elképzelésed róla, hogyan zajlik egy forró szexparti, de vajon a valóság is olyan, mint a filmekben? A brit Cosmopolitan egyik bevállalós szerkesztője kipróbálta, csekkold le az élménybeszámolóját!

Top hírek:
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
Diana unokahúga bugyit villantott - Sokat mutatott magából Kitty Spencer A hercegnő unokahúga merész szettben érkezett a gálára.
Vécébe telepített kamerát a perverz, de ezzel nem számolt A dél-londoni Vauxhall egyik Starbucksában egy vásárló azt vette észre, hogy egy kamera figyeli. A rendőrség szerint már egy hónapja is ott lehetett a kukkoló gépe. Közöltek is egy képet egy sötét hajú, szemüveges, fekete kabátot viselő férfiról, aki gyanújuk szerint a perverz lehet. A rendőrség azt is közölte, hogy több fájlt is találtak a kamerán, miközben emberek végzik el a dolgukat a mellékhelyiségben, de valószínűleg előttük azokat még senki sem nézte meg.
Stadler Józsefet pörkölttel búcsúztatják Tapintható a levegőben a gyász Akasztón, Stadler József szülővárosában, ahol a vállalkozót csak most, halála után kezdik becsülni.
Soroksári bűntény: Megúszta a lebukást Kriszta gyilkosa Kardos Lajos, az áldozat férje szerint a koronatanú halála után nincs már esély a tettes megtalálására.
Az Útvesztő: Tűzpróba - ORSZÁGOS TV PREMIER - szombat 22.25 Ajánló - Szereplők: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel