Turnéra indul októberben a Love Never Dies musical

London, Németország, Japán, Ausztrália és Dánia után Amerika közönsége is láthatja az Operaház Fantomja musical folytatását a Love Never Diest. Las Vegas, Los Angeles, Dallas összesen 28 város színházában állítják színpadra a 2017 októberétől 2018 szeptemberéig turnézó előadást. A musical budapesti bemutatójára még várnunk kell, de 2017 októberében Budapesten újra látható lesz Az Operaház Fantomja.

2017. szeptember 15. 15:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Közel tíz milliárdból fejlesztik a Szent János Kórházat Összesen 9,3 milliárd forintot fordítanak a Szent János Kórház fejlesztésére 2020-ig az Egészséges Budapest program keretében, a tervezési munkák már az idén elindulnak.
Mégsem volt magányos farkas a Las Vegas-i mészáros? A helyi sheriff nem fukarkodott a teóriákkal sajtótájékoztatóján, mely legalább annyi kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt
A Tények műsorvezetője lett az MTK főkommunikátora A TV2 Tények műsorvezetője, Szebeni István lett az MTK Budapest kommunikációs vezetője.
Multimilliomos volt a vegasi merénylő De akkor miért tette? Minél több dolog derül ki a Las Vegas-i merénylőről, annál nehezebb megérteni a motivációját.
Hosszú percekig tüzelve gyilkolt a hotelszobájából az átlagamerikai férfi Legalább 58 halott és több mint 515 sebesült a Las Vegas-i mészárlásban. Egyelőre nem tudni, miért lőtt. Itt van minden fontos tudnivaló.
Elütöttek egy kislányt Óbudán Személygépkocsi ütött el egy kislányt vasárnap este Budapesten a III. kerületi Pünkösdfürdő utcában.

NB I - Tovább tart a Honvéd nyeretlenségi sorozata A Budapest Honvéd hazai pályán kikapott a Vasastól a labdarúgó OTP Bank Liga 11
Nem halljuk a liberálisokat, pedig Dánia katonákat küld a határra a migránsok miatt Magyarországon egyfolytában halljuk a felháborodást a határzár miatt, ennek ellenére úgy tűnik, most Dánia is követi a magyar példát: péntektől katonákat vet be a Németországgal közös határán.
Rekord mértékben nőtt a légi teheráru forgalom Budapesten Rekord mértékben nőtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a légi áru forgalma, ahol folytatódnak a már bejelentett kapacitásbővítő beruházások - közölte csütörtökön a Budapest Airport az MTI-vel.
A félrekezelt migránsválság miatt jártak rosszul Merkelék Idehaza is elemzések tucatjai igyekeznek megértetni, hogyan válhatott Németország harmadik legjelentősebb pártjává a bevándorlásellenes Alternative für Deutschland nevű politikai tömörülés.
Az AfD a félrekezelt migránshelyzet miatt tört be a Bundestagba Idehaza is elemzések tucatjai igyekeznek megértetni, hogyan válhatott Németország harmadik legjelentősebb pártjává a muszlim- és migránsellenes Alternative für Deutschland nevű politikai tömörülés.
Hangversenyek és bárest is szerepel a Cziffra Fesztivál programjai közt A hangversenyek mellett bárest, zenei stand up és improvizációs est is várja az érdeklődőket a 3. Cziffra György Fesztiválon, amelynek 2018. február 19. és 27. között a MOM Kulturális Központ, a Zenea...