Weiler Péter legjobb képei Kádár Jánosról: az aligai pártüdülő pillanatai

A legvidámabb barakk, úgy, ahogyan emlékszel rá.

2017. szeptember 13. 13:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A hideg miatt betegszünk meg télen? A kevés napfény, a hideg, a túl rövid nappalok, vagy a mozgáshiányos hónapok miatt leszünk télen gyakran betegek? Esetleg az étkezésünk változik, vagy a higiéniára nem fordítunk kellő figyelmet? Dr. K...
Véres megtorlással a hatalomba A forradalom legbecstelenebb árulója a szovjet fegyverekkel uralomra jutott Kádár János.

Friss hírek
Columbo-simli: közel 40 évet késett a stúdió a beígért pénzzel Beperelte a Universal Studiost a Columbo két producere, mivel közel negyven év után kapták kézhez a fizetésüket, de szerintük még így sem eleget. Bár a Columbo hivatalosan már 1978-ban véget ért, a sorozat producerei, Wil­liam Link és Richard Levinson a profitok után csak tavaly kaptak egy csekket a Universal Studiostól.
Minden éjjel mínuszok lesznek a jövő héten: fokozatosan hűl le az idő Az ember ilyenkor nem szívesen teszi ki a lábát otthonról, inkább bevackol egy meleg zugba.
Kimiko nagyit sztárrá avatták a fotói Kenterbe verik a mai Instagram-sztárok fotóit a 89 éves Nisimo Kimiko fantáziadús képei. Pedig a japán nagymamát 72 éves koráig nem érdekelte a fényképezés, akkor azonban teljesen beleszeretett és kiderült, rendkívüli tehetsége van hozzá. Előfordul, hogy szárítóra akasztja fel magát, gorillajelmezbe bújik, vagy buszbalesetet imitál.
Ripost 31. adás - 2017.11.19. Az adás tartalmából: Liptai Claudia kikéri mások véleményét - új műsorába a nézők is beleszólhatnak a  TV2 Live applikációval. Hollywoodi kulisszatitkok - megnézheted, hol forogtak a legnagyobb mozifilmek. Horváth Tomi Londonban ünnepelt - a Sztárban Sztár győztesét utazással lepte meg felesége.
Demi Moore arca megfagyott a plasztikától - Már mosolyogni sem tud Borzasztóan néz ki friss fotóin az egykori bombázó.
11 magyar idézet, amit nem ciki kitenni a Facebookra, ha szeretsz utazni - Csodaszépek! Kosztolányi Dezső, Varga Domokos, Somlyó György és más szerzők gyönyörű gondolatai.

Megvan a magyarok nagy álma: Kádár János országa Svájcban Álmodoznánk mi, de a kormány úgyis közbelép. Pedig nem nagy álmok ezek, csak egészség legyen ezért még imádkozni sem vagyunk restek. Meg kéne a biztos megélhetés és a boldog élet. A Friedrich-Ebert-...
Kortárs művészek tiltakoznak a sugardaddy-közvetítő oldal ellen Azért, mert a fiatal lányokat gazdag férfiakkal összekötő oldal mögött a művészeti életből is ismert Weiler Péter áll.

Top hírek:
Rubint Réka: Genetikai selejtnek neveztek! Rubint Réka zsúfolásig megtöltötte a Budapesti Corvinus Egyetem előadótermét. A 39 éves, háromgyerekes édesanyára fő­leg fiatal lányok voltak kíváncsiak. A kicsit több mint egyórás beszélgetés fő témája az volt, hogy a fitneszlady hogyan és mennyi idő alatt vált személyes márkává. Ám közben sok érdekesség is kiderült Rubint Réka múltjából.
Így néz ki ma a 77 éves Tina Turner - A rocknagyi még mindig bombasztikus formában van Tina Turner nyolcvan felé közeledve sem lassít.
Így néz ki most az Abigél sztárja - A 63 éves színésznő volt Torma Piroska Bánfalvy Ági újra tévésorozatban szerepel.
Mennyei almás rétes, ahogy Ausztriában készítik: ropogós tészta, csodás töltelék Az Apfelstrudel, avagy szomszédaink almás rétese méltó vetélytársa a miénknek.
"Igazságtalanság magasiskolája" - Az X-Faktor kiesője miatt háborognak a nézők Ez történt az X-Faktor utolsó előtti adásában.
Bosszú vagy szerelem - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 16.50 Ajánló - Bosszú vagy szerelem - országos tv premier hétköznap délutánonként a TV2-n!