Rövidített útvonalon jár a hétvégén az 1-es villamos

A pótlóbuszok a villamosmegállókhoz legközelebb eső buszmegállókban állnak meg.

2017. szeptember 13. 15:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Ötvennégy éve ölték meg John Fitzgerald Kennedyt Merénylet áldozata lett 1963. november 22-én Dallasban John Fitzgerald Kennedy, az Egyesült Államok 35. elnöke.
Ez Merkel veresége Angela Merkel német kancellár vereségeként értékelte kedden a vezető német lapok nagy része a koalíciós egyeztetések kudarcát.
Lemondott posztjáról Robert Mugabe Történelmet írt tegnap Zimbabwe: a rá nehezedő nyomást követően levélben jelentette be távozását Robert Mugabe államfő, aki 1980 óta volt a 16 milliós afrikai ország vezetője. Ezzel okafogyottá vált az ellene indított alkotmányos vádemelési eljárás, Mugabe helyére pedig alelnöke léphet.
Schobert Norbi szolidan lekövérezte Soma Mamagésát élő adásban – videó! A fitneszguru nem finomkodott.
Egy ausztrál katolikus iskolában le kellett takarni minden idők legkínosabb szerzetesszobrát Nem volt egyértelmű, hogy Porres Szent Márton pontosan mit ad az előtte térdelő kisfiú kezébe.
A keresetek szeptemberi alakulásáról közli jelentését a KSH A keresetek szeptemberi alakulásáról közli ma jelentését a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Top hírek:
Nem rettegek, kíváncsi vagyok a világra Buffon már utolsó meccsére készül.
Katalin hercegné gyönyörű volt az évfordulós vacsorán - A királynő ékszerét viselte A királyi pár hetvenedik házassági évfordulós vacsoráján így tündökölt.
Hálával emlékezik Charles Mansonra a System of a Down gitárosa Daron Malakian a Facebookon emlékezett meg a sorozatgyilkosról, aki a zenéjére is hatással volt.
Kuka mellé tette ki újszülöttjét egy nő A csecsemőt már holtan találták meg.
Így sorsolják majd a csoportokat a foci-vb-re Nem akárkik nyúlnak a kalapokba jövő pénteken.
Call of Duty: WWII - újra aktív a főhadiszállás Az elmúlt hetekben a Call of Duty: WWII központi hubja üresen kongott, mivel a kiszolgáló oldalt kapcsolódási problémák sújtották. Ennek vége, a 48 főt támogató főhadiszállások újra élettel teltek meg, és végre találkozhatunk más játékosokkal.