Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak

Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.

2017. szeptember 13. 16:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Paula és Paulina - hétköznap 14.45 Ajánló - Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n! 
Született szobalányok - Az évad befejező része - kedd este Ajánló -  Született szobalányok: az évad befejező része! Kedd este a TV2-n!
Vérbeli feleségek (Teljes film) Egy nap Lorna, a kisvárosi háziasszony véletlenül lelövi bankrabló férjét.
Viszályok után békülnek a Neoton sztárjai Hosszú évekig nem hallatott magáról a Neoton Famíliából egykor sértetten távozó énekesnő, Pál Éva. Most azt tervezi, hogy visszatér a színpadra. 
Vérlázító: mindhárom nevelt lányát molesztálta a nyírábrányi apa Vérlázító eset miatt kell újfent bíróság elé állnia egy nyírábrányi férfinak. P. K.-t azzal vádolja a Debreceni Törvényszék, hogy három nevelt lányát is szexuálisan molesztálta, akik emiatt éveken keresztül rettegésben éltek. A bíróság a férfit első fokon folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés bűntette és kiskorú veszélyeztetése miatt, visszaesőként 12 év fegyházbüntetésre ítélte.
Rubint Réka: Genetikai selejtnek neveztek! Rubint Réka zsúfolásig megtöltötte a Budapesti Corvinus Egyetem előadótermét. A 39 éves, háromgyerekes édesanyára fő­leg fiatal lányok voltak kíváncsiak. A kicsit több mint egyórás beszélgetés fő témája az volt, hogy a fitneszlady hogyan és mennyi idő alatt vált személyes márkává. Ám közben sok érdekesség is kiderült Rubint Réka múltjából.

Top hírek:
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Fűszeres, sütőtökös röszti - Kívül ropogós, belül szinte krémes Gyors és egyszerű fogás: a sütőtökből készült rösztit imádni fogod!
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.
30 négyzetméter az egész ház: még egy télikert is odafért Bámulatosan praktikus a helykihasználás.
Mire jó a kakaó? Kenje a hajára! Gondolta volna, hogy a sütésen-főzésen kívül még mennyi mindenre használható a kakaópor? Persze, csak a jóminőségű, eredeti holland változata, amelyik nem tartalmaz cukrot.