Könyékig turkál a NER-elit a paksi kasszában

A kormány néhány millióra becsülte az atomerőmű-bővítés reklámozására fordított összeget, a Közérdekvédelmi Központ egymilliárdos kommunikációs költést talált.

2017. szeptember 13. 16:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezeket a játékokat nyugodtan a gyerek kezébe nyomhatjuk Játszani jó és kell, és bár manapság rengeteg videojáték közül választhatunk, nincs egyszerű dolga a szülőnek, ha neki kell választania.
Házi praliné a Szamos csokimesterének tanácsaival - Gasztroajándéknak is tökéletes Ellestünk néhány trükköt, így még finomabb és szebb lesz a narancskrémes házi praliné.
Rengeteg időt takaríthat meg ezzel a programmal Az alábbi program lehetővé teszi, hogy a lehető legegyszerűbben, az éppen használt alkalmazásból ki sem lépve érjük el a számunkra fontos információkat, weboldalakat.
Szimbolikus üggyé vált a halálbüntetés És lassan el is tűnhet Amerikában is állítja Frank Baumgartner, akivel a rendőrség és a fekete lakosság közötti feszültségekről is beszélgettünk.
Szétverték a biztonságiak a szurkolókat, megbüntették a DAC-ot A szlovák klubnak 2500 eurót kell fizetnie a videóra is felvett, brutális verekedés miatt.
Autófőzelék lett a makaói GT-futam vége Mondjuk úgy, az anyagi kár jelentős.

Top hírek:
Íme a betontömb, ami majd megállítja a terroristákat a Fővám térnél
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
Tarlós István: Budapest biztonságos hely lett A főpolgármester Budapest napja alkalmából az Új Városháza dísztermében rendezett ünnepélyes díjátadón tartott beszédet.
Jelezni fogja a Facebook az igazi újságírást A kiadók közzétehetik majd az etikai szabályzatukat és a munkamódszerük leírását.
Értelmetlen infografikák: milyen idő várható hétfőre?
Macskamentő buli és egyéb mulatságok Itt a hétvége, itt a buliajánlónk.