Lemondott Seattle pedofíliával vádolt polgármestere

Újabban saját unokatestvére vádolta meg szexuális bűncselekményekkel a demokrata politikust, aki pár órával a vád nyilvánosságra hozatala után lemondott pozíciójáról.

2017. szeptember 13. 16:58

A cikk folytatása...



Friss hírek
Macron kérdőjelei A korábbi egyszínű jobb- vagy baloldali kormányzatokkal szemben ő a centrumot hirdette meg, amit sokan üdvözöltek.
Esős, borult idő várható Eleinte túlnyomóan borult idő várható, többfelé esőre is számíthatunk, majd északnyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, de a Tiszántúlon estig erősen felhős vagy borult lesz az ég írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Goffin is bemasírozott az elődöntőbe
Szalai újra edzésben Már együtt edzett a többiekkel, de még nincs száz százalékos állapotban a Hoffenheim játékosa.
Észak-londoni derbi A városi rivális Arsenal és a Tottenham csap össze szombaton.
Férfi kézilabda BL - Világsztárok érkeznek Hullámvölgyből kell visszakapaszkodnia a Szegednek - Visszavághat a Veszprém.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
Macron felesége feleannyiba kerül az adófizetőknek, mint Sarkozy csillogó neje Brigitte Macron, a Premire dame, vagyis a francia first lady, az Ötödik Köztársaság történetében először kapott hivatalos státuszt. Kiderült, hogy ez mennyibe kerül az adófizetőknek.
Felerősödtek a Commerzbank és a Deutsche Bank összeolvadásáról szóló spekulációk A Cerberus amerikai magántőke alap 3 százalékos tulajdonrészt szerzett a Deutsche Bankban, amely megmozgatta a piacot, hiszen a 30 milliárd dollárt kezelő alap nyáron 5 százalékot vett a Commerzbankból is.
Na ez uzsorakamat: 200 helyett ötmilliót szedett vissza a szegény nőtől Hét éven keresztül sanyargatta, és vette el mindenét.
Kiderült, kik vettek elektromos autót az állam támogatásával Többségében gazdasági társaságok, összesen 775 milliót osztott szét az állam.
10 év után szakított vőlegényével a színésznő - Botrányosan mentek szét Jennifer Hudson csúnya szakításon ment át.