Sötétben, szakállal is felismeri a gazdáját az iPhone X

Bemutatták az Apple újdonságait. Itt az iPhone X, valamint megújult a cég okosórája is. A részletekről Khell Bogdán, a MobilAréna főszerkesztője beszélt az InfoRádióban.

2017. szeptember 13. 17:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elismerte a gyerekmunkát az Apple A cég csúcstelefonját gyártó kínai partner még a helyi törvényeket is megszegte.
Megújulhat az olcsó Apple iPhone A hírek szerint 2018 első negyedévében jöhet a második generációs iPhone SE.
"Három zsákutca" közül választhatnak a németek Bizonytalanságot jelent a német koalíciós tárgyalások elakadása. Februárban új választások lehetnek. Az InfoRádió összefoglalója.
Herczog Mária: nemhogy a gyermekjogok, alapvető ellátások hiányoznak Magyarországon a gyermeki jogok teljesülésének legnagyobb akadálya, hogy a gyerekek több mint 30 százaléka vagy szegénységben él, vagy azzal súlyosan veszélyeztetett - mondta az InfoRádióban Herczog M...
Hogyan keveredtek az őslakosok és a betelepülők? A Nature folyóiratban jelent meg a Magyar Tudományos Akadémia és az amerikai Harvard Egyetem kutatóinak közös genomikai cikke arról, hogy hogyan keveredtek egymással Európában a jégkorszakban, azaz az...
Betegség, amivel nem az orvosok, hanem az emberek nem tudnak mit kezdeni Megbélyegzi a mentális problémákkal küzdőket a közbeszéd - hangsúlyozta az InfoRádióban a Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum elnöke. Radó Iván hozzátette, szeretnék, ha a szörnyű kifejezések eltűnnének.

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Román Sándor, Sebő Ferenc, Magyarics Tamás és Csuja Imre is.
Nem szokott tévedni az ismert szakértő: ez vár az iPhone X-ekre Az ismert Apple-szakértő a befektetőknek készített legújabb elemzésében az iPhone X és az iPhone 8 sorsáról ír.
"Tőlünk loptak": egy izraeli cég beperelte az Apple-t Egy izraeli startup azzal vádolja az Apple-t, hogy az ő szabadalmaztatott kameratechnológiájukat használja okostelefonjaiban.
370 dollárba kerül az iPhone X A cég növeli a termelést, ám a telefon kijelzőjével újabb problémák akadtak. Az Apple egy hasonló kivitelű tableten is dolgozik.
Sportolót mentett meg a cápáktól az Apple okosórája Az óráról ugyanis fel tudta hívni a parti őrséget.
400 ezerért okostelefont? Megőrültél? Magyarországra is elért az iPhone X-őrület, november elejétől már itthon is kapható az Apple legújabb okostelefonja, ami minden idők legdrágább iPhone-ja. Legalább 380 ezer forintot ki kell fizetni...