Kipusztította a patak élővilágát Erdélyben egy festékgyári tűz

A robbanásban egy munkás súlyosan megsérült.

2017. szeptember 13. 17:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A román centenáriumon el kell viselni a másik örömét és el kell viselni a másik bánatát Surján László szerint Erdély és Románia egyesülése centenáriumán magyaroknak és románoknak el kell viselniük a másik örömét és el kell viselniük a másik bánatát.
Fantomatika - a magyar nyelvű képregény újság Magyar nyelvű tudományos-fantasztikus témájú képregény újságot indították el Erdélyben.
Nemzeti konzultáció indul Erdélyben Nemzeti konzultációt indít Erdélyben a Magyar Polgári Párt.
Találkozások napja ma a Magyarság Házában Ezen a napon a Magyarság Háza vendége lesz Felvidék, Kárpátalja, Moldva, Erdély, Vajdaság és Muravidék szórványmagyarság. Este gálaműsorral zárják a rendezvényt.
Minden Erdély-zászló lobogtatása miatt kiszabott bírságot érvénytelenítettek. Az utolsó, Vincze Zoltán nevére kiállított bírságolási jegyzőkönyvet pénteken semmisítette meg a Kolozsvári Bíróság.

DK: az RMDSZ törvénytelenül gyűjti a kérelmeket A Demokratikus Koalíció (DK) szerint súlyos visszaélésekre, választási csalásra ad alkalmat, hogy Erdélyben a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) gyűjti a magyarországi országgyűlési válas...
Áder János: Erdélyben a 16. században kimondták a vallásszabadságot Eközben Európában még egymásnak feszültek a felekezetek, mondta az államfő Wittenbergben.
Agyonlőnek 23 medvét Erdélyben A székelyföldi Kovászna megyében tíz, Hargita megyében hét medve kilövését hagyták jóvá.
Az utcán támadt a medve Erdélyben Két személyt sebesített meg hétfőn reggel egy medve a dél-erdélyi Fogarason - közölte az Agerpres hírügynökség.
Fejbe lőttek egy fatolvajt Erdélyben A rendőrség szerint figyelmeztették a 25 éves Leventét, de egy szemtanú szerint egyenesen a fejére céloztak, és amikor látták, hogy meghalt, elmenekültek az erdőből.
Nevet cserél Takács Nikolas Nemrég még Erdélyben koncertezett, a jövő héten pedig már Párizsban lép fel Takács Nikolas, miközben adventi meglepetésekre készül Keresztes Ildikóval és egy gyerekkórussal. Ezzel párhuzamosan a Lombo...