Pitével ette magát pufókra Christian Bale - így néz ki most a színész

Erre pedig igen nyomós oka volt a Batman sztárjának.

2017. szeptember 13. 17:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mégis mi történik Christian Bale arcával? Kijelenthetjük, hogy ekkorának még sose láttuk. De van rá magyarázat.
Felismerhetetlen! Döbbentesen meghízott Christian Bale
Durván meghízott Christian Bale az új szerepe kedvéért videó Dick Cheney, George W. Bush alelnökéről készülő életrajzi filmjében kapott szerepe miatt, ismét alaposan megváltozott az Amerikai pszicho sztárjának külseje. Az alelnök hiteles megjelenítéséhez a szín...
Blu-ray felújítást kap a Batman: The Animated Series A történelem egyik legkedveltebb mesesorozatát újrakeverik, és HD felbontásban újra kiadják.
Stranger Things: The Game, Batman: The Enemy Within - a legjobb mobiljátékok a héten Egy tíz órás szerepjátékkal készülhetünk a Stranger Things második évadára.
Botrányos jelenet a Batman: The Enemy Within új fejezetében A Batman: The Enemy Within - The Pact kapcsán kitört a botrány, hiszen egy valódi gyilkosság képeit tették be a készítők a játékba.

Batman: The Enemy Within - egy meggyilkolt orosz diplomata fotóját is felhasználták a játékban (megrázó képek) Ez történik, ha egy grafikus nem néz utána a forrásnak és meggondolatlanul használja az interneten fellelhető fényképeket. Az eredeti fotó felkavaró lehet, ennek tudatában kattints!
Ronda poszterekkel támad Az Igazság Ligája Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash kapott külön plakátot, de Superman nincs sehol. Hamarosan premier, de az előjelek nem jók.
Ezekre a magyarításokra is érdemes vetni egy pillantást Ha azért vártatok például a FIFA 16, a Batman: Arkham Origins Blackgate vagy éppen a F1 2017 kipróbálásával, mert magyarul nem voltak elérhetőek, akkor örömmel jelentjük, hogy már ez az akadály is elh...
Nagy dobásra készül a Rocksteady Studios? Vajon egy újabb Batman játék készül náluk, vagy esetleg valami mást terveznek a csapatnál?
Szenzációs trailerben csap össze Batman és az AZ bohóca A bohóchorror és a Batman Superman ellen képsoraiból született az egyszerre félelmetes és menő előzetes.
Mozgásban a Batman: The Enemy Within második fejezete Harley Quinn felbukkanása miatt lesz emlékezetes Batman második évadának második fejezete.