Új részletek derültek ki Woody Allen legújabb filmjéről

Címe még nincs, de a szereplőgárdát már tudni lehet.

2017. szeptember 13. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jön a magyar mozikba Kate Winslet és Justin Timberlake Woody Allen-filmje Megvan, hogy idehaza mikor mutatják be a Wonder Wheel - Az óriáskereket, amely feliratos előzetest is kapott.
Jóképű csodagyerek hizlalja a Weinstein-botrányt Évekig ment a vita, hogy vajon Woody Allen vagy Frank Sinatra fia. Ronan Farrow szólaltatta meg Weinstein áldozatait, így újabban már az a kérdés: vajon elnök lesz-e belőle?
Woody Allen nem fél a botránytól, új filmjében Jude Law egy 15 éves lánnyal hempereg A rendező épp legújabb, A Rainy Day In New York c. filmjét forgatja, a Weinstein-ügy óta felfokozott hangulatban pedig nyilvánosságra került egy, a történtek fényében elég pikáns részlet a filmből.

Elle Fanning, Jude Law és Rebecca Hall Woody Allen új filmjében! Eső, sárga kabát, taxi, minden ami kell.
Újabb nők vádolják nemi erőszakkal Weinsteint Újabb két nő vádolta meg Harvey Weinstein amerikai producert nemi erőszak elkövetésével. Közben Woody Allen filmrendező, akit az 1990-es években fogadott lánya molesztálásával vádoltak meg, egy inter...
Ha nincs Woody Allen molesztási ügye, talán Hollywood legnagyobb botránya is elmarad Nem véletlen, hogy éppen Woody Allen fia robbantotta ki a filmes szakma legnagyobb botrányát. A rendező hétéves lányát molesztálta, mégsem kapott kellemetlen kérdéseket, Weinstein viszont kitaszította...