Bödőcs Tibor: Lehet, hogy lesz nemzetgyalázás meg felségsértés

2017. szeptember 13. 18:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bödőcs Tibor duplázni tudott Főként szépirodalmi alkotások, szórakoztató irodalom és pszichológiai témájú könyvek kerültek fel októberben a Bookline Top 50-es listájára.
Új videóval támadt neki Bödőcs Tibor a Magyarországról menekülőknek Pécs az optimisták firenzéje.

Friss hírek
Ismeretlen tájak Óbudán Az Esernyős Szindbád Szerda c. sorozatában november 29-én a Vajdai Vilmos által vezetett TÁP Színház mutatja be legendás, Virtuális utazás c. darabját. [...] Bővebben!
Látott már zenére tátogó szemeteskukát? Nem? Akkor most mutatunk egyet Videoklipnek sem volna utolsó.
Megújul az Eger történelmi belvárosát körbeölelő városfal A vár állagmegóvó rekonstrukciójához kapcsolódóan hamarosan megújul a régi városfal egy szakasza Egerben - jelentette be szerdán a beruházás helyszínén tartott sajtótájékoztatón a megyeszékhely polgármestere.
Fülbemászó dal született vicces animációval Louis C.K. bocsánatkéréséből A refrén a humorista híres mondatával (soha nem mutattam meg kérdezés nélkül egyetlen nőnek sem a farkamat) könnyen a fülbe tapad, szóval csak óvatosan!
Ha tele a színházad, akkor nincs miről beszélni Németh Kristófot kérdeztük az általa létrehozott és most induló Fórum Színház kapcsán sértettségről, indulásról, tervekről és celeb-létről. [...] Bővebben!
Lengyelül beszél a meztelen bohóc A Lódzi Nagyszínházban vendégszerepel november 21-én a Recirquel a Lengyelországi Magyar Kulturális Évad keretében. [...] Bővebben!

Bödőcs Tibor: A kormány ellopta a Goebbels Horror Picture Show-t Miért utál interjút adni, és mi a baja a Facebookkal? Segítene-e a Jobbiknak? És kik azok a Fidesz-tálibok? Nagyinterjú.
Semjén és a kereszténydemokraták - Bödőcs Tibor tömör üzenete

Top hírek:
Ha visszajössz külföldről, megbuktál? dokumentumfilm a hazatérő magyarokról Kudarc, ha valaki haza akar jönni egy anyagilag kényelmesebb helyzetet jelentő külföldi állásból? Milyen egyéni, családi gondokat és kérdéseket vet fel a visszatérés? Mi az az otthon? A politika leegyszerűsítő üzenetein túl próbál nézni egy magyar dokumentumfilm, amely arra keresi a választ, miért jönnek haza a kivándorolt magyar munkavállalók.
Ákos a VOLT fesztiválon mutatja be új, kétórás showját A szervezők a legendás neveket korábban közölték, most tovább csöpögtetik a fellépők nevét.
A Soros-tervvel humorizál a következő BagiNacsa-show Nacsa Olivér konzervatív fiúnak tartja magát, és szerinte jól helyen van a közszolgálati tévén a műsoruk, mert ott kevéssé elvárás a bulvárosodás, és nyugodtan nyúlhatnak közéleti témákhoz.
A kereszt, amit Szijjártóék szívesen befogadnának Egy eltávolítandó kereszt miatt Franciaországban a legfontosabbnak tartott köztársasági eszme, az egyház és az állam szétválasztása körül zajlik parázs vita.
Parti Nagy Lajos: A politikai sötétség nem a világ vége Legyen nagyon-nagyon sok világosság ahhoz, hogy ki-ki a maga sötétjét kirajzolja szubjektív hetilapajánló Parti Nagy Lajostól.
Alföldi Róbert 50 Ha csak két ember agyában el tudsz indítani valami változást, már megérte melózni. A színész-rendezőt az NL Cafe kérdezte az egyén és a művészet társadalmi szerepéről.  [...] Bővebben!