Kamerák előtt sírta el magát a színész - Fiatalon elhunyt kollégájáról emlékezett meg

Nem bírta könnyek nélkül Freddie Prinze Jr.

2017. szeptember 13. 18:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Stadler Józsefet pörkölttel búcsúztatják Tapintható a levegőben a gyász Akasztón, Stadler József szülővárosában, ahol a vállalkozót csak most, halála után kezdik becsülni.
Pedofilügy: másik sráccal is kikezdhetett a békési tanár Más diákkal is enyhén szólva furán viselkedett a békési informatikatanár. A Bors egy családtól úgy értesült: a férfi az ő fiukat is megkörnyékezhette. Legalábbis a srác beszámolójából ez sejthető. Eszerint a pedagógus több korrepetálásra is a lakására invitálta, s előfordult, hogy megpróbálta ölelgetni és puszilgatni.
Kasza Tibi: Éheztem, mielőtt gazdag lettem! Kasza Tibor jelenleg az egyik legnépszerűbb és forintban mérve is a legértékesebb hazai híresség. Pedig évekkel ezelőtt még éhezett.
Soroksári bűntény: Megúszta a lebukást Kriszta gyilkosa Kardos Lajos, az áldozat férje szerint a koronatanú halála után nincs már esély a tettes megtalálására.
Tvrtko miatt nem kap gázsit a Viszkis Miközben a mozikban már látható a Viszkis életéről szóló film, addig Vujity Tvrtko tovább hadakozik Ambrus Attilával.
Horoszkóp: November 23., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 23-án is!

Top hírek:
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
Diana unokahúga bugyit villantott - Sokat mutatott magából Kitty Spencer A hercegnő unokahúga merész szettben érkezett a gálára.
Expressz nutellás falatok leveles tésztából: egy tepsivel kevés lesz Amilyen egyszerű, olyan finom: a nutellás falatokhoz mindössze három hozzávalóra lesz szükséged.
A Dallas színésznője így szétplasztikáztatta az arcát - Kiakadtak rajta a nézők Sokkolta a népszerű talk show legutóbbi adásának nézőit a színésznő új arca.
Vécébe telepített kamerát a perverz, de ezzel nem számolt A dél-londoni Vauxhall egyik Starbucksában egy vásárló azt vette észre, hogy egy kamera figyeli. A rendőrség szerint már egy hónapja is ott lehetett a kukkoló gépe. Közöltek is egy képet egy sötét hajú, szemüveges, fekete kabátot viselő férfiról, aki gyanújuk szerint a perverz lehet. A rendőrség azt is közölte, hogy több fájlt is találtak a kamerán, miközben emberek végzik el a dolgukat a mellékhelyiségben, de valószínűleg előttük azokat még senki sem nézte meg.
Milyen gyakran kell méregteleníteni? Csak ennyi kell a káros anyagok folyamatos ürüléséhez Úgy érzed, felgyülemlettek a méreganyagok a szervezetedben? Elmondjuk, hogyan tehetsz ellenük.