Járványoktól félnek a faluban, ahol menekültek üdülnének

Épp ezért rendeletben kötelezi Esztergályhorváti önkormányzata az ottani szállásadókat, hogy ellenőrizzék az oda érkező menekültek oltási papírjait.

2017. szeptember 13. 18:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Richard Black: Soros világkormányt akar A Soros-félék a nemzetállamot problémának nézik, mert a nemzet az adott nemzet népének akaratát és személyes érdekeit szolgálja.
Továbbra ködösít az 56-os emlékév elszámolásáról Schmidt Mária alapítványa Hiába ért véget lassan öt hónapja az 56-os emlékév, Schmidt Mária alapítványa továbbra sem hajlandó elszámolni a kormánytól kapott több mint 15 milliárd forinttal.
A Szabad Néptől jöttem Miután nem sikerült kinevelni olyan új sztárokat, akik akár távolról is eladhatónak látszanak, kénytelenek a régiekre hagyatkozni.
Pocsék idő várható hétvégén esővel és széllel Borult, szeles idő várható a hétvégén. Többfelé csapadékra kell készülni, a hegyekben néhol hó is lehet derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Kárpát-medencei mézlovagrendi találkozó Zalaegerszegen Mézlovagrendek felvonulásával, hazai és határon túli méhészek mézkülönlegességeinek kóstoltatásával, méhészeti eszközök bemutatásával kétnapos Kárpát-medencei mézlovagrendi találkozó és mézfesztivál kezdődik december 2-án Zalaegerszegen, a sportcsarnokban
Elmenekült a luhanszki szakadárok vezetője Sajtóértesülések szerint elmenekült csütörtökön a harmadik napja ismeretlen fegyveresek által blokád alatt tartott a kelet-ukrajnai Luhanszk városából Ihor Plotninckij, az önkényesen kikiáltott szakadár Luhanszki Népköztársaság "elnöke"

Top hírek:
Ombudsman: Kevés volt a panasz Veszprém megyében Három szóbeli panasszal fordultak állampolgárok az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához a szerdai veszprémi fogadóórán - mondta az alapvető jogok biztosa a helyetteseivel tartott kétnapos Veszprém megyei munkalátogatásának tapasztalatairól szóló sajtótájékoztatón
Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre országgyűlési képviselő Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre országgyűlési képviselő - erősítette meg Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti frakcióvezetője szerdán az MTI-nek az atv
Vita a Soros-tervről, ami van A milliárdos messianisztikus tudatával magyarázza világmegváltó terveit és vízióit.
Spöttle: Soros fő célja Európa tönkretétele Az Amerikában élő magyar milliárdos tehetne valamit a migránsokért: gyárakat, iskolákat telepíthetne Afrikába, európai fizetéseket adhatna.
Feltehetően megvannak
Sok helyen megmarad ma a köd Szitálás is előfordulhat, érdemes óvatosan közlekedni.