Már egy európai zsidó szervezet is sokallja a nyugati antiszemitizmust

Ezzel jár az, ha hagyjuk, hogy zsidóellenes sötétségbe taszítsa a Nyugatot a migráció, a jelenség ellen az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) szólalt fel.

2017. szeptember 13. 18:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Gólyahír Egyesületnél félezer házaspár vár türelmesen gyermekre Sok gyermeket hagynak a kórházban a vér szerinti szüleik; a kicsik a jelenlegi jogszabályok szerint fél év elteltével örökbe adhatók, ha addig nem keresik őket. A napokban egy szívbeteg babát felejtet...
Elgyengült Európa, Budapest jól teljesített Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók pénteken.
A Nyugat-Balkán jelenleg a kémek paradicsoma Szerbia telis-tele van külföldi ügynökökkel. A Nyugat részéről úgy Koszovó kapcsán, mint a térségben meglévő látens válsággócok a sznadzsaki muszlimok minap bejelentett függetlenedési szándékát, a ba...
Embercsempészettel foglalkozó bűnszervezetet számoltak fel Bulgáriában A bolgár hatóságok felszámoltak egy bűnszervezetet, amelynek tagjait azzal vádolják, hogy migránsokat csempésztek Nyugat-Európába jelentette be a bolgár ügyészség szerdán.
Szépen viszik a Skodákat Októberben világszerte 107 400 darab személygépkocsit adott el a Skoda Auto, 9,7 százalékkal többet az egy évvel korábbinál - közölte a legnagyobb cseh autógyár kedden. Nyugat-Európában összesen...
Mínuszban zártak a nyugat-európai piacok Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.

Szijjártó: Aki magyarnak születik, maradhasson is magyar Szerinte Nyugat-Európában olyan döntések születnek, hogy kevesebb legyen a keresztény.
Vasárnap kongresszust tart a Fidesz - háttérelemzés Európában példa nélküli - legutóbb talán a II. világháború okozta sokk, az újjáépítés korában volt jellemző a Nyugat-Német és a francia belpolitikában - hogy egy kormányzó párt mögött az emberek széle...
Az EU is támogatja a független újságírást Az Európai Unió 7,5 millió euróval támogatja a független újságírást a Nyugat-Balkánon.
Döbbenetes felvétel: többen meghaltak, miután leomlott egy panelház sarka Leomlott egy nyolcemeletes panelház sarokrésze csütörtökön a nyugat-oroszországi Izsevszk városában, a romok alól eddig négy halálos áldozatot emeltek ki - jelentette az Interfax orosz hírügynökség.
Újabb magyar kamionost támadtak meg migránsok Újabb magyar kamionost támadtak meg a bevándorlók Nyugat-Európában - erről ír egy férfi az interneten, és képeket is csatolt egy szétvágott teherautó-ponyváról.
Példabeszédek..! KDNP: A Nyugat alkonya MSZP: Akit Önök megvédenek, az mindig rosszul jár LMP: Minden család számít!