A migránsok eladják szerveiket, hogy Európába juthassanak

Egy vese hatmillió forint. A műtéteket Egyiptomban csinálják, a vevők gazdag arabok.

2017. szeptember 13. 18:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
33 ezer útközben meghalt menekült nevét írta le a Der Tagesspiegel Európába próbáltak eljutni. Volt nevük, családjuk, saját történetük. A listával erre próbálja felhívni a figyelmet a német lap.
Megérkezett Európába a Xiaomi Az újból lendületet nyerő gyártó Spanyolországban nyit boltokat.
A Qualcomm segítségével jöhet Európába a Vivo A világ egyik vezető gyártója bővíthet piacot jövőre a nemrég aláírt megállapodás értelmében.
Berlinre mutogatnak a britek az európai terrorveszély kapcsán Európa terrorközpontjának nevezte Németországot a The Times című konzervatív brit napilap. Az újság szerint Angela Merkel országa 2015 óta gerjeszti a feszültséget a kontinensen, amióta megnyitotta ha...
Németország az európai terror kapujává vált A 2015-ös migrációs válság nyomán megnyíló német határokon ezrével özönlenek Európába a terrorgyanús elemek, sőt: azokból is merénylő válhat, akik kezdetben mintamenekültnek bizonyultak.
Bakondi: az EU lassúsága is vonzza a bevándorlókat A főtanácsadó szerint egyes washingtoni képviselők megdöbbenve értesültek arról, hogy Európába akár az Iszlám Állam harcosai is bejuthatnak, álláspontjuk szerint ellenőrzés nélkül nem szabad átengedni...

Ez a jávorszarvas simán bejutott az EU-ba A belarusz-litván határkerítésen ugrott be Európába a migráns szarvas.
Bakondi: egyre több potenciális terrorista tér vissza Európába Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó szerint minden eddiginél nagyobb veszélyt jelentenek az Európába visszatérő ISIS katonák és egyre többen vannak.
Vakarják a fejüket a britek - Hatalmas adóbevételektől eshetnek el Az előző üzleti évben a külföldi bankok 17 milliárd font adóbevételt hoztak a brit államháztartásnak, azonban félő, hogy a Brexit miatt Európába költöző bankok jelentős adóbevétel kiesést...
Fidesz: A migránsok tiszteletlenül és agresszíven viselkednek a nőkkel A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem szabad szó nélkül hagyni, hogy az Európába áramló migránsok milliói tiszteletlenül és agresszíven viselkednek a nőkkel.
Szijjártó: Minden eddiginél több terrorista jöhet Európába A migráció minden eddiginél veszélyesebb szakasza következik mondta a külgazdasági és külügyminiszter egy konferencián Palermóban. Szijjártó Péter a Mokkában hozzátette: az Iszlám Állam jelentős viss...
ISIS-harcosok ezrei térhettek vissza Európába is Nagy veszélyt jelenthetnek a hazatérő harcosok minden országra, Tunéziától Oroszországig.