Irma előtt és után - Ez maradt a Karib-térség szigeteiből

Előtte-utána képsorozat készült a Karib-térségben.

2017. szeptember 13. 19:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Csak a hurrikán rondíthat bele a képbe Türkizkék víz, örök nyár, táncoló helyiek. Körbehajóztunk a Karib-tengeren.
A Karib-tenger kalóznője, aki úgy harcolt, hogy bármely férfi elbújhatott mellette A kalózkodás aranykorának is tartott 17-18. században senki sem érezhette biztonságban vagyonát, aki tengeri kereskedelemre adta a fejét. Szerte a világ tengerein rettegtek ekkor a fekete, halálfejes ...

Friss hírek
Csótány volt a péksüteményben Visszavitték, erre a boltos megpróbálta lekaparni.
Saját elvtársait fejezte le az ISIS Afganisztánban egyre jobban be van ágyazódba az Iszlám Állam, de folyamatosak a belharcok is.
Humánmeteo: napos péntek jön Pénteken továbbra sem lesz fronthatás a térségünkben. A ködös, nyirkos tájakon a kopásos ízületi panaszok felerősödnek. A rövid ideig napos Dunántúlon javulhat a közérzetünk. ...
Halmozd az élvezeteket: Sonkás szalonnás sült tészta Recept igazi húsimádóknak!
Less be az X-Faktor gardróbjába! A Cosmo csapata a show öltöztető szobájába is bekukkanthatott, ahol az X-Faktor vezető stylistja, Flórián Kata mesélt a műsor legtrendibb kulisszatitkairól.
Izraeli történész inspirálja Orbán Viktort Úgy tudni, a miniszterelnök stábja meg is kereste Yuval Noah Hararit.

Ezek a sokkoló képek megmutatják, miért olyan fontos az újrahasznosítás A képek a Karib-tengeren készültek, Honduras közelében.
Haszontalan tálentumok #2344: számológépen eljátszani a Karib-tenger kalózai főcímzenéjét
Drogbárók uralkodnak a Karib-tengeren Egyre komolyabbak az ellenőrzések Közép-Amerikában, a drogkereskedelem így a Karib-tengerre terelődik. A helyieknek a kokain még mindig nem a bűnözést jelenti, hanem a kiutat a szegénységből.

Top hírek:
Félmilliárdot kértek kollégium építésére, varázsütésre szálloda lett belőle Eredetileg edzőtáborok, versenyek idején használhatták volna a gyerekek az épületet.
A nap legfontosabb hírei – 2017. november 22. Mladic életfogytot kapott, gazdát cserélt egy golfpálya, megjártuk az MTV EMA-t, na meg Soros. Ez volt a szerda.
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
PSG-Celtic 7-1, a Basel verte a Unitedet, Griezmann életben tartotta a BL-ben az Atletit - A 2017-18-as Bajnokok Ligája-csoportkör ötödik fordulója, szerda A PSG annyi gólt lőtt a csoportkörben, mint még senki, Ibrahimovic klubjaival döntött Bajnokok Ligája-rekordot.
Évekig vizsgálták több ezer férfi spermáját, riasztó az eredmény A hosszú távú kutatásba 6500 15-49 év közötti férfit vontak be.
Olaszország mégsem tűnt el a migránsok térképéről 1100 illegális bevándorlót mentettek meg gumicsónakokból a Földközi-tengeren szerdán.