Hevesi Kriszta észvesztően dögös bikinis fotót posztolt

Így mártózott meg a habokban a népszerű szexuálpszichológus Mallorcán.

2017. szeptember 13. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Majka megrökönyödött Hevesi Kriszta ˝csókolózós˝ harisnyáján Csókold meg a térdem? kérdezte meglepve a műsorvezető, mikor meglátta, mit ábrázol a szexuálpszichológus ruhadarabja, Várkonyi Andrea pedig egy egészen különleges ötletet is bevetett a minta helyét i...

Friss hírek
Nap képe - Finom kávé
Használt óvszer a döntő bizonyíték a megerőszakolt egyetemista ügyében Egy férfi orális szexre kényszerítette, a társa pedig megerőszakolta a vád szerint a kolumbiai diáklányt. F. Lászlóék tagadnak, egy használt óvszer lehet a vesztük.
Hazaengedték Benkő Lászlót: "Adja a jóisten, hogy minden rendben legyen!" Az Omega billentyűse laparoszkópos műtéten esett át. A Borsnak sikerült elérnie, ráadásul épp akkor, amikor kiengedték a kórházból. 
Halott gazdájából evett a bernáthegyi Gödöllőn Borzalmas kép tárult András bácsi megtalálója elé: az idős férfi arcát összemarcangolta kutyája, a bernáthegyi hatalmas erővel harapott gazdája holttestébe.
Sok színésze félt Eszenyi Enikőtől Már Eszenyi Enikő igazgatói kinevezése is megosztotta a Vígszínház társulatát, népszerűségét tovább erodálta, hogy megalázza kollégáit.
Elrendelték a nyomozást Hajdú Péter cégügyében A Bors korábbi cikkéből derült ki, hogy a cégpapírokon üzlettársának feltüntetett ukrán nő nem ismeri Hajdú Pétert. Az emiatt született bejelentés alapján kezdeményezett eljárást az ügyészség a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságánál.

Palma de Mallorcán a GP-verseny tétje a világbajnokjelölti cím Rapport Richárd is játszik a Grand Prix négy versenyből álló sorozatának utolsó tornáján.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
10 év után szakított vőlegényével a színésznő - Botrányosan mentek szét Jennifer Hudson csúnya szakításon ment át.
Sylvester Stallonét azzal vádolják, fiatalkorút kényszerített hármasszexre, Stallone tagad A vád szerint 1986-ban volt, hogy a sztár és testőre egyszerre kényszerített szexre egy 16 éves lányt.
Megmenekült a börtön elől Hujber Ferenc titok, ki fizetett Hujber Ferencet még korábban drog birtoklásáért ítélték el, ami miatt 322 ezer forint megfizetésére kötelezték. A színész aki azóta már kiköltözött Kanadába azonban a döntés után azt írta ki közösségi oldalára, esze ágában sincs kifizetni ezt az összeget. Így viszont 75 nap börtönt kockáztatott meg.
Tarlós szerint a Bors miatt marad a Vígszínház igazgatója Eszenyi Tarlós István reagált az Eszenyi menesztéséről szóló színházi pletykákra, amelyről éppen ma lapunk számolt be elsőként, és amelynek lényege, hogy a Vígszínház direktorának a vezetési stílusa és főrendezőjének zaklatási ügye miatt lett labilis a helyzete. Az ATV kereste meg a főpolgármestert, de ő cáfolta, hogy napirenden lenne a Budapest fenntartásó teátrum vezetőjének menesztése.
Ingyenes koncertek és borfesztivál is vár hétvégén: mutatjuk a legjobb programokat A legjobb borok és dokumentumfilmek is idelátogatnak.