Ismét látogatható a 600 éves budavári csoda

Hosszas előkészítő munka, valamint jelentős építészeti és műszaki felújítást követően ismét látogatható a budavári Mária Magdolna Torony.

2017. szeptember 13. 19:14

A cikk folytatása...Friss hírek
NB I - Kiütéses Videoton-győzelem Debrecenben Fölényesen, 5-2-re győzött a listavezető Videoton a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 16
A zimbabwei kormánypárt vasárnap leválthatja Mugabét 37 év után hirtelen rájöttek, hogy valami nincs rendben az elnökkel.
Több száz kilométert tett meg önvezető autók konvoja Megint önvezető autókkal kísérleteztek a magyar utakon, méghozzá élesben, a forgalomban. Nyíregyházáról indult el a konvoj, kilenc elektromos kocsival, és autópilóta módban jutottak el a főváros mellett található Zsámbékra.
Kiderült, mennyit kell hoznia az Igazság Ligájának, hogy profitot termeljen Sok száz millió dollárra lesz szüksége a Justice League-nek a profithoz.
Utolsó másodperces dobással nyert a Pécs Tovább tart az Alba jó szériája.
Valaki ma milliárdos lett Volt ötös az ötöslottón, majdnem másfél milliárd forint a nyeremény.

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Fekete-win-win-Győr
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.