Macron gyorsan "elutazott" az ellene szervezett első országos demonstráció elől

Kétszáz- és négyszázezer körülire tehető a Macron reformjai elleni keddi szakszervezeti tiltakozásban részt vevők száma. Párizson kívül több nagyobb városban is erőszakos összecsapásokba torkolltak a tiltakozások. A nagy reformer Macron azonban nem érezhetett semmit a könnygázból, mivel véletlenül épp aznap repült el a hurrikán okozta károk megtekintésére a karibi térségbe.

2017. szeptember 13. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új titán Macron mozgalmának élén Nem kellett sokat tétováznia az államelnöknek, kit is nevezzen ki az Előre Köztársaság új vezetőjévé.
Franciaországot nem törte meg a terror, és hű maradt önmagához Emmanuel Macron francia államfő elődjével, Francois Hollande-dal együtt vett részt hétfőn a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek második évfordulójának hivatalos me...
Juppé: a jobboldalnak össze kellene fognia Macronnal Alain Juppé francia jobboldali politikus, volt miniszterelnök és külügyminiszter szerint a jobboldalnak egy "nagy centrális mozgalmat" kellene Emmanuel Macron francia elnökkel létrehoznia a 2019-e...
Hosszú percekig ölelkezett Macron és Steinmeier Együtt emlékezett az első világháború áldozataira Frank-Walter Steinmeier és Emmanuel Macron.
A franciáknak és a németeknek elege van Európából - csinálnak egy újat Emmanuel Macron francia és Frank-Walter Steinmeier német államfő szerint sürgősen újra kell alakítani Európát. Szép burkoltan megfogalmazták a többsebességes Európa gondolatát.
A francia elnök szerint közel a győzelem az ISIS felett Az elkövetkező hónapban teljes katonai győzelmet aratnak az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet felett Irakban és Szíriában, de ez nem elég a dzsihadista fenyegetés végleges felszámolásához jelen...

Mostantól két Louvre van a világon Abu-Dzabiban megnyílt a párizsi múzeum mása, amit maga Emmanuel Macron francia elnök adott át.
Lejtmenet: a franciák többsége elégedetlen Macron borzalmas első félévével Nincs ebben semmi meglepő, hiszen botrányt botrányra halmoz a francia elnök, az egykori bukott szocialista miniszter.
Hollande újra a láthatáron Nem tartják kizártnak, hogy Macron kihívójaként elindul a 2022-es elnökválasztáson.
Macronék meghívták Áder Jánost Franciaországba Emmanuel Macron, Jim Yong Kim és António Guterres levélben hívták meg a magyar elnököt a decemberi klímacsúcsra.
Macron köszönetet mondott a magyar államfőnek Emmanuel Macron válaszlevélben mondott köszönetet a magyar államfő éghajlatvédelemre vonatkozó javaslataiért, egyúttal üdvözölte Áder János elkötelezettségét a klímaváltozás elleni küzdelemben.
Dzsihadista francia nők rokonai levelet írtak Macronnak Az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez csatlakozott francia nők hozzátartozói levélben kérték Emmanuel Macron államfőtől, hogy engedélyezze az asszonyok és a gyerekek hazaszállítását annak érdek...