Anyja fizikailag és szexuálisan bántalmazta gyerekkorában, nyilatkozta Sinead O'Connor videó

Az ír énekesnő a Dr. Phil című műsorban beszélt megrázó módon gyermekkoráról.

2017. szeptember 13. 19:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja s...

Friss hírek
Házasság Palermóban a Nemzeti Színházban Goldoni: A régiséggyűjtő családja című műve alapján.
Ákos a VOLT fesztiválon mutatja be új, kétórás showját A szervezők a legendás neveket korábban közölték, most tovább csöpögtetik a fellépők nevét.
Jönnek a világsztárok! Gipsy Kings, Dave Holland, Jan Garbarek, Nicholas Payton és az Afro Caribbean Mixtape... kell ennél több? [...] Bővebben!
Mennyire ismeri Ady Endre verseit? Tesztelje! Száznegyven éve, 1877. november 22-én született Ady Endre.
Illusztris vendég érkezik a Dreamworkstől a magyar animátorokhoz A jövő héten kezdődő 15. Anilogue Nemzetközi Filmfesztivál vendége lesz a DreamWorks Animation nemzetközi igazgatója, Shelley Page is.
A legnagyobb showman - Előzetes Hugh Jackman új filmjéből! Videó itt! A decembertől látható film egyik főszereplője Hugh Jackman. A legnagyobb showman címen bemutatásra kerülő film dalait a Kaliforniai álom díjnyertes párosa, Benj Pasek és Justin Paul szerezték. A címszereplőt Hugh Jackman kelti életre. További szerepekben még Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zendaya és Zac Efron is látható lesz.

Csecsemőik mellett ütötte ki magát két heroinista anya - videó Sokkoló felvétel került nyilvánosságra két túladagolt fiatal nőről, akik saját babáikkal mit sem törődve lőtték be magukat, majd lettek rosszul a herointól egy bevásárlóközpont parkolójában az Egyesül...

Top hírek:
A Viszkis menti meg idén a magyar közönségfilmek becsületét Az Ambrus Attila történetét fiktív elemekkel bemutató filmben az a jó, hogy jókor gyorsít és lassít: az adrenalintól túlfűtött autós üldözések és rablások feszesek, a líraibb, az egyéni drámának megágyazó részek pedig indokoltan visznek el talán a vártnál több játékidőt. Antal Nimródról eddig is tudtuk, hogy jó rendező, de A Viszkissel amerikai munkáinak tanulságait is ügyesen hasznosítja.
Meglepő jelenség tűnt fel a Kiskunsági Nemzeti Parkban Körülbelül 8 ezer tő védett réti őszirózsát találtak a kiskunsági Böddi-szék szomszédságában lévő, egykor vele egységes szikes vizes területet alkotó Maka-széken közölte a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága.
Fejműtétje volt Jiří Menzelnek, kómában van A rendezőt múlt hétvégén vitték kórházba Prágában.
Ha visszajössz külföldről, megbuktál? dokumentumfilm a hazatérő magyarokról Kudarc, ha valaki haza akar jönni egy anyagilag kényelmesebb helyzetet jelentő külföldi állásból? Milyen egyéni, családi gondokat és kérdéseket vet fel a visszatérés? Mi az az otthon? A politika leegyszerűsítő üzenetein túl próbál nézni egy magyar dokumentumfilm, amely arra keresi a választ, miért jönnek haza a kivándorolt magyar munkavállalók.
Lehet reménykedni: Nick Cave a nyáron a közelben koncertezik A környező országokat érintő őszi arénaturné után bejelentett néhány új dátumot a nyárra a Nick Cave & The Bad Seeds.
Ákos a VOLT fesztiválon mutatja be új, kétórás showját A szervezők a legendás neveket korábban közölték, most tovább csöpögtetik a fellépők nevét.