Vasúti kocsik borultak fel - lezárták az állomást

Gázolajat tartalmazó tartálykocsik borultak fel, illetve dőltek meg Vép település vasútállomásán.

2017. szeptember 13. 19:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Franciaország 4700 menekültet fogad be az ígért 30 ezer helyett Franciaország 4700 menekültet fogad be, vagyis alig hatodát a két évvel korábban ígért 30 ezernek a migránsok uniós tagországok közötti elosztásának mechanizmusa keretében Olaszországból és Görögországból - derült ki a francia bevándorlási hivatal OFII keddi közléséből.
Miért kell kitörni a fotelfüggőségből? A kérdést meg is fordíthatnánk, azaz miért is kell mozogni. Mert kell? - kérdeznek sokan vissza.
Egyszerű csirkemell mindössze 3 összetevőből
Új Astro headset a Logitech-től A nyáron megvásárolt márka új modellje kedvezőbb áron kínálja az A50 alapvető képességeit.
8 napig nem merül le ez a telefon Néhány nap múlva jelenik meg az az új Xiaomi-telefon, amelyik nyolc napnyi standby akkus üzemidőt kínál. Várhatóan ugyanolyan pénztárcabarát készülék lesz, mint elődje, a Redmi 4A.
McGregor bulira szórja a pénzét képek A ketrecharcos bajnok, Conor McGregor nem sajnálta a pénz kisfia keresztelőjére. A meseszép ír Luttrellstown kastély kertjébe igazi gyerekparadicsomot rendezett be vidámparkkal, állatsimogatóval, tűzijátékkal, ahol több mint száz vendég gyűlt össze Junior tiszteletére. A mindössze öt hónapos csöppség persze nem sokat fogott fel a felhajtásból, csak meresztgette a szemét a sok idegenre.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).
Újabb iparágat forgathat fel fenekestül a bitcoin titkozatos technológiája Az új technológiák közül az elmúlt évek egyik legnagyobb sztorija egyértelműen a blockchain alapú technológiák voltak, amelyek valószínűleg már pár éven belül az életünk mindennapi részei lesznek....
Először lett japán a világ legjobb Air Race-pilótája
Az Ophelia vihar vörösre festette a Napot, de az eget is