Új iPhone - egy arc mind fölött?

Megosztotta a közönséget és a szakmát az Apple legújabb iPhone-készüléke. Az iPhone 7-es közvetlen "leszármazottjának" számító iPhone 8 és 8 Plus mellett bemutatták az új zászlóshajót, az iPhone X-et (iPhone ten).

2017. szeptember 13. 19:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megszenvedi a saját kijelzőtechnológiát az Apple Pletykák szerint akadályokba ütközött a microLED gyártása, amin a TSMC segítségével változtathat a cég.
Megújulhat az olcsó Apple iPhone A hírek szerint 2018 első negyedévében jöhet a második generációs iPhone SE.
Az Apple kitette Kínában a Skype szűrét az App Store-ból Nem a sok negatív értékelés okozta a csevegőalkalmazás vesztét.
Nagy dobásra készül az Apple kijelzők terén Tajvani félvezetőgyártóval fog össze az Apple a vékonyabb, szebb, energiakímélőbb micro-LED panelek miatt.
Riválisának is köszönhette megmenekülését az Apple A kaliforniai cég kiváló pénzügyi helyzetben van, de 20 évvel ezelőtt még gyakorlatilag a csőd fenyegette. A segítség nem várt helyről érkezett.
Néhány perc - ennyi kellett, és elfogyott az iPhone X a Samsung hazájában Mint a világon mindenütt, Dél-Koreában is óriási az érdeklődés az Apple jubileumi készüléke után. Csak percek kérdése volt, hogy elfogyjon az előrendelhető telefon-mennyiség.

Lehet, hogy kár most sietni, jövőre három újabb Apple telefon érkezhet Bármilyen vonzónak tűnik is a jubileumi iPhone, lehet, hogy érdemes várni egy kicsit. Jövőre három új iPhone érkezhet, mentesek lehetnek az idei gyerekbetegségektől, és lesz köztük olyan is, amelyért...
Nem szokott tévedni az ismert szakértő: ez vár az iPhone X-ekre Az ismert Apple-szakértő a befektetőknek készített legújabb elemzésében az iPhone X és az iPhone 8 sorsáról ír.
"Tőlünk loptak": egy izraeli cég beperelte az Apple-t Egy izraeli startup azzal vádolja az Apple-t, hogy az ő szabadalmaztatott kameratechnológiájukat használja okostelefonjaiban.
370 dollárba kerül az iPhone X A cég növeli a termelést, ám a telefon kijelzőjével újabb problémák akadtak. Az Apple egy hasonló kivitelű tableten is dolgozik.
Sportolót mentett meg a cápáktól az Apple okosórája Az óráról ugyanis fel tudta hívni a parti őrséget.
400 ezerért okostelefont? Megőrültél? Magyarországra is elért az iPhone X-őrület, november elejétől már itthon is kapható az Apple legújabb okostelefonja, ami minden idők legdrágább iPhone-ja. Legalább 380 ezer forintot ki kell fizetni...