Párizsé a 2024-es, Los Angelesé a 2028-as olimpia

Hét év múlva, 2024-ben Párizs, majd négy esztendővel később, 2028-ban Los Angeles rendezheti a nyári ötkarikás játékokat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerdai limai döntése nyomán.

2017. szeptember 13. 20:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem jön időben a metrópótló? Gondoljon arra, hogy mennyivel rosszabb lehet a Los Angeles-i dugóban ülni
LeBron James vezérletével győzött a Cavaliers A Cleveland hosszabbításban gyűrte le a Los Angeles Clippers csapatát.
A repülő autók nemsokára valósággá válhatnak Több évtizede már, hogy Sanghaj nyüzsgő horizontját összehasonlítják Ridley Scott disztópikus sci-fi neo-noirjának, a Szárnyas fejvadásznak Los Angeles-ével. Az egyetlen különbség a kettő között a rep...
Véletlenül felvette a rendőr, ahogy kokaint rak a gyanúsított pénztárcájába A Los Angeles-i rendőrség kivizsgálást indított.
5 millió dollárra pereli az amerikai zenész az őt szexuális zaklatással vádlókat A Gaslamp Killer néven ismert Los Angeles-i hiphop DJ-t még egy hónappal ezelőtt vádolta meg két nő.
Fantasztikus rekordot döntött meg egy NBA-újonc Lonzo Ball, a Los Angeles Lakers újonca lett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének legfiatalabb játékosa, aki tripla duplát - három statisztikai mutatóban kétszámjegyű eredmé...

Imádja a menye Kirk Douglast Együtt a Douglas család. Egy hónappal Kirk, a színészlegenda 101. születésnapja előtt már elkezdődött az ünneplés: a veterán művészt Los Angeles­be, a Legacy of Vision-gálára csábították el szerettei....
Mintha Messi az ellenfél mind a 11 játékosát kicselezte volna – videó Kyrie Irving darabokra cincálta a Los Angeles Lakerst.
A NASA-val fejleszt repülő taxit az Uber 2020-ban indulnak a Los Angeles-i tesztrepülések.
A Netflix vette meg a magyar szerelmes filmet A hivatalos amerikai premier a Los Angeles-i AFI Fest-en lesz november 12-én.
19 ponttal égett, de aztán beindult a címvédő Warriors Egy bődületesen nagy tripla volt a Los Angeles Lakers veszte.
A Kincsem nyitja a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált Herendi Gábor rendezése ma este debütál a tengerentúli seregszemlén.