Természeti katasztrófák és csodálatos állati elmék

Nem tudni pontosan, mitől érzik meg az állatok a közeledő természeti katasztrófákat.

2017. szeptember 13. 18:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Ajándék szivaccsal próbálja elcsábítani választottját a púposhátú delfin Először figyeltek meg ilyen viselkedést ennél a fajnál.
Tudja, mi a közös Kennedy elnökben, november 21-ében és a Föld körül keringő műholdakban? 55 éve, hogy az első televíziós közvetítésre tervezett telekommunikációs műholdat felbocsájtották az űrbe, és a műholdas tévézés műfaja megszületett. November 21-én van a televíziózás világnapja, aminek alkalmából a SES Astra összegyűjtötte az európai műholdas közvetítés történetének mérföldköveit 1962-től napjainkig.
Emlékszik a Windows XP ikonikus háttérképére? A fotós most csinált 3 új képet telefonokra A világ vélhetően legtöbbször látott fotójaként emlegetett ikonikus Windows XP-háttérkép készítőjét felkérték arra, hogy mutassa meg, milyen hátterek lehetnének klasszikusok a következő években.
A televíziózás világnapja Mi a közös JFK-ben, a Linkin Parkban és a Falcon 9-ben? Megtudhatjuk a SES Astra közleményéből.
Lehet, hogy az öné is köztük van? 1 900 000 000 felhasználói név és jelszó kering a sötét weben Az internet sötét bugyraiban elképesztően sok felhasználónév és jelszó kering mutatott rá egy tanulmány, amelyet a napokban publikáltak.
Fontos összefüggésre derült fény a nyelv és a gének között A nyelvek és egyes gének örökítése összefüggést mutat az ősi társadalmakban, még ha a vándorlás folyamatos is állapította meg egy új nemzetközi kutatás.

Top hírek:
A tudósok megtalálták a módszert, amellyel tényleg irányítani lehet az álmokat Minden eddiginél hatékonyabb a tudatos álmodás létrejöttét célzó módszer. A kísérlet során az esetek több mint felénél működött, 17 százalékuknál pedig egymás után többször is.
Telefontöltő külső akkumulátorokat dobott piacra a Tesla, rögtön rákaptak a vásárlók Miközben a világ az elektromos kamionra és a Roadster 2-re figyelt, két különleges eszköz is megjelent a Tesla kínálatában. A külső akkumulátorok kapacitásukat tekintve nem a legnagyobbak, de dizájnban egész biztosan ott vannak a topon.
Nem folyók láthatók a marsi felvételeken Lelombozó eredményre jutott egy új tanulmány.
Megfejtették a különleges tóban élő bizarr légy titkát Tudósok megfejtették, hogyan tud az amerikai Mono-tó alkáli legye a rendkívül sós, lúgos vízbe merülni, a víz alatt algát enni, tojást rakni, majd szárazon a felszínre jönni.
Mit él át az, akit a zaklatnak az interneten? Stresszt, félelmet, sőt pánikrohamot is átélhet a nő, akit a közösségi oldalakon zaklatnak állapította meg az Amnesty International nemzetközi emberi jogi szervezet friss kutatása.
Óriási beton horogkeresztet találtak Egy hamburgi sportpálya bővítése közben találták meg.