Séfek séfe - 13. adás 1. rész

Ezúttal kolbászt kellett készítenie és tálalnia a 3 csapatnak, ám nem akármilyen alapanyagból. Vombergéknek bárányból, Krauszéknak lazacból, míg Wolféknak csirkéből kellett megalkotniuk a kolbászt. A sorrendről és egyben a védettségről most gazdák döntöttek...

2017. szeptember 13. 20:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Aminek mindig ott kell lennie a hűtőben, ha fogyni akarsz: 10 nélkülözhetetlen, diétás alapanyag Többet nem rendelsz azért ételt, mert semmi sincs otthon.
Tóth Vera ugyanolyan szexi ruhába bújt, mint Gabi - Fotó Tóth Vera és húga egyenszoknyában jelent meg a sajtótájékoztatón.
Nap képe - Szerelemlakat
Szétbaltázott koponyával vezetett haza Krisztofer? Elcsábította egy barátjának a barátnőjét egy 22 éves fiatalember, amíg az börtönben volt. Amit emiatt kapott, annak nyomait örökre a testén viselheti.
A Lópici Gáspárt megformáló Szilágyi István: megtiltották, hogy beszéljek a fiammal Nehéz idők várnak az amúgy is szomorú sorsú Szilágyi Istvánra. Az idős színész egyre nehezebben végzi el azokat a ház körüli teendőket, amelyeket eddig a fia látott el.
Ébren vészelte át szívműtétjét Piroska (képek, 18+) Én aztán nem aggódom. Minek is aggódjak? Tudom, hogy jó kezekben vagyok! jelentette ki a 83 éves Csajbók Istvánné Piroska a TV2 Tények érdeklődésére nem sokkal azelőtt, hogy a műtőszobába tolták volna. A Szigethalmon élő idős asszony kedden reggel egy szívműtét előtt állt. A beavatkozásnak a Bors minden pillanatát nyomon követhette a Semmelweis Egyetem városmajori szívklinikáján.

Top hírek:
A Viszkis feladta a küzdelmet az Ázsia Expresszben Kulcsár Edina feladásra kényszerítette Amrus Attilát.
Sokan nem veszik komolyan az elhúzódó köhögést: nemcsak megfázás okozhatja Nem egyszerű nátháról van szó, ha a gyerek hetek óta köhög.
Vérbeli bombázó Palvin Barbi nővére - Te meg tudod őket különböztetni? Palvin Barbi és Anita közös fotója tarol a neten.
Minden, amit az ekcémás bőr kezeléséről tudni kell Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.
Élet is lehet egy most felfedezett bolygón Egy Föld méretű bolygóról azt állítják a csillagászok, hogy a felszínén uralkodó hőmérséklet alapján akár élni is lehet rajta írta a BBC nyomán az Index. A Ross 128 B elnevezésű égitest 11 fényévre van a Naprendszertől. Ez ugyan még mindig nem akkora távolság, hogy egy emberélet alatt be lehetne járni, de csillagászati viszonylatban korántsem hatalmas.
Horoszkóp: November 16., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 16-án is!