Oroszország és Szerbia is a négy között a kosár Eb-n

Pénteken egymás ellen játszanak a fináléba kerülésért.

2017. szeptember 13. 20:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szerbia nem akar választani Hogy ezúttal miért lenne érdeke a kormányzó pártnak az idő előtti voksolás, azt nem indokolták.
Orbán: A magyar nemzeti érdek az, hogy legyen erős Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovákia és Ukrajna A miniszterelnök szerint a választási rendszer erkölcsös és igazságos.
Így növekszik Szerbia A Nemzetközi Valutaalap (IMF) becslései szerint Szerbiában 2017-ben két százalékkal növekedhet a bruttó hazai termék (GDP), míg jövőre 3,5 százalékos GDP növekedésre lehet számítani.
Szerbia lakosságának 10 százaléka terméketlen A fogamzóképes korú lakosság tíz százalékát érinti a terméketlenség problémája Szerbiában - ismertette az adatokat a demográfiáért felelős tárca nélküli miniszter kedden.

Újra nagy a mozgás a déli határnál Az elmúlt hetekben már nemcsak Szerbia, hanem Románia és Horvátország felől is sokan próbáltak Magyarországra szökni.
Kisebbségi szerb bírók és ügyészek Koszovóban Negyvenkét kisebbségi szerb bírót és tizennégy ügyészt neveztek ki kedden az észak-koszovói Kosovska Mitrovicában a Szerbia és Koszovó közötti brüsszeli megállapodás részeként
Belgrád - A közös történelemről beszélt az orosz miniszter Szerbia és Oroszország a történelem legnehezebb pillanataiban is egymás mellett állt, és a közös történelem meghatározza a két ország jövőbeli kapcsolatát is - hangzott el Szergej Sojgu orosz és A...
Szijjártó: Szerbia a legjobb szomszéd A külügyminiszter szerint a magyar kormány nagyra becsüli azt, ahogyan a szerb kormány az országban élő magyar közösséggel bánik.