Iskolai lövöldözés volt Washington államban

Hat embert megsebesített a lövöldöző.

2017. szeptember 13. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiderült, kik rajzoltak gigantikus péniszt Washington fölé A válasz sokkal meglepőbb mint hinnéd.
Lavrov: tisztázni kell, hogy Washington összejátszott -e a terroristákkal Oroszországnak nincs rá bizonyítéka, hogy az Egyesült Államok vezette koalíció segített volna elszállítani az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet fegyvereseit a szíriai Rakkából, de ezt a kérdést tisztá...
Irgalmatlan öngólt rúgott az orosz védelmi tárca Videójátékból kiragadott képpel támasztották alá, hogy Washington összejátszik a dzsihadistákkal Szíriában.
A kormányszóvivő lekommunistázta a Washington Postot Megsértődött, mert nem hozták le a levelét.
Beintett a Washington Post a kormányszóvivőnek, aki ettől nagyon elszomorodott Kovács Zoltán szerint a lapban, ha Magyarországról írnak, már nyoma sincs kiegyensúlyozottságnak.
Orbánéknak üzentek? - Washington ellentart a fideszes nyomásnak Példa nélküli, hogy állami forrásból támogassanak a helyi kormánytól független sajtótermékeket.

Az amerikai politikába is berobbant a zaklatásos botránysorozat A Washington Post szerint egy turbókeresztény szenátorjelölt még negyven éve próbált egy 14 éves lány bugyijába belenyúlni. Roy Moore lejáratást kiált.
Putyin: Washington beleszólhat az orosz elnökválasztásba Vlagyimir Putyin szerint az Egyesült Államok problémákat akar teremteni az orosz elnökválasztáson
Charles Gati: A porondmester Most ünnepli tízéves évfordulóját a Washington Post népszerű rovata, a Fact Checker, magyarul a Tényellenőr.
Trump: Washington nem a katonai akcióra koncentrál Az Egyesült Államok kész bevetni katonai erejének teljes spektrumát egy esetleges észak-koreai támadás megállítására.
Gordon Brown szerint Irak ügyében Washington félrevezette Londont A volt brit miniszterelnök életrajzi könyvében azt írja, az Egyesült Államoknak erős kétségei voltak arról, hogy Szaddam Husszeinnek valóban vannak tömegpusztító fegyverei, de e kétségeit nem osztotta...
Nagy visszhangot váltott ki a libanoni kormányfő lemondása Libanon túl gyenge ahhoz, hogy elviselje Szaad Haríri lemondását, és nem engedheti meg magának, hogy szembeszálljon Iránnal jelentette ki szombaton a libanoni kormányfő lemondása után Valid Dzsumblat...